reklama

Majóweczki 2019

reklama
Witam czy mogę do was dołączyc? :)

Witam :-) :) Również chciałabym dołączyć. Początkowo chciałam na staraczki, ale uznałam, że może tu lepiej. :-p Coś o mnie....mam 30 lat, 2 dzieci (córka 9 lat, syn 3 lata) i bardzo chciałabym jeszcze jedno. :blink: Już kilka razy się przymierzalam, ale jakoś albo nie wychodziło, albo w ostatnim momencie rezygnowalam... Tym razem na pewno. Także ten....przyjmiecie?:laugh2:

Witajcie dziewczyny :)
Który macie dc ? I jesteście po, w trakcie czy przed przytulankami? Kiedy testowania?

Cześć, cześć dziewczęta!
Co tam u Was?
U mnie, według kalendarzyka, 8 dni do @. Na razie nic nie czuje. Ani podbrzusze mnie nie pobolewa, ani nie czuje żadnego bólu w piersiach. Zero przeczuć. Testować powinnam nie szybciej niż w poniedziałek. Normalnie bym pewnie nie dała rady i testowała już w czwartek, ale jutro jedziemy do Karpacza i wracamy w sobotę więc będę miała zajęcie [emoji23]
Trochę mi się nie chce jechać, bo to ekipa Narzeczonego kolegów z ich żonkami. Chłopaki są bardzo w porządku, ale żoneczki od 5 lat kiedy jestem z K nie mogą mnie przeżyć [emoji23] Inny świat po prostu, zero wspólnych tematów.

Ohh biedna Ty, to będziesz się tam nudzić to może zatestujesz? :D
Kurczę zmieniłaś awatar i patrzę czy to Ty , czy to nie Ty :P

Dzień dobry [emoji4]
Ja wczoraj miałam kryzys... troszkę sobie popłakałam m mnie troszkę pocieszał więc dzisiaj już będę ogarnięta obiecuje [emoji6] wczoraj jak znalazłam druga kroste to weszłam na internety, zaczęłam czytać i weszłam przez przypadek na stronę dla staraczek wieloletnich i to był mój zapalnik właśnie do wylania łez [emoji28] echhh niby dopiero pierwszy cykl starań ale i tak zabolało.
No ale dobra już ogarniam mój humor na lepszy [emoji16] zrobiłam kontrolnego testa po zastrzyku wyszedł cień cienia drugiej kreski więc w środę jeżeli nie wytrzymam to już wynik będzie wiarygodny...

reklama
Dzień dobry [emoji4]
Ja wczoraj miałam kryzys... troszkę sobie popłakałam m mnie troszkę pocieszał więc dzisiaj już będę ogarnięta obiecuje [emoji6] wczoraj jak znalazłam druga kroste to weszłam na internety, zaczęłam czytać i weszłam przez przypadek na stronę dla staraczek wieloletnich i to był mój zapalnik właśnie do wylania łez [emoji28] echhh niby dopiero pierwszy cykl starań ale i tak zabolało.
No ale dobra już ogarniam mój humor na lepszy [emoji16] zrobiłam kontrolnego testa po zastrzyku wyszedł cień cienia drugiej kreski więc w środę jeżeli nie wytrzymam to już wynik będzie wiarygodny...

Kochana, trzymam kciuki za 2 kreski i nie martw się krostami :P ja też mam a jestem po @ i przed owu :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry