Nataliag339
Fanka BB :)
Hej ja jestem dzisiaj 9dpo. @ ma przyjść w niedzielę chociaż poprzedni cykl miałam krótszy więc może już być w piątek. Ale chyba na teścik jeszcze za wcześnie. Korci coraz bardziej spróbować zrobić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zrobiłam w 10dpo i nic nie wykazał więc nie polecam bo miałam po nim chwilę załamaniaHej ja jestem dzisiaj 9dpo. @ ma przyjść w niedzielę chociaż poprzedni cykl miałam krótszy więc może już być w piątek. Ale chyba na teścik jeszcze za wcześnie. Korci coraz bardziej spróbować zrobić.
Wiem że korci ale poczekaj Natka chociaż na dwa dni przed [emoji6] tak wiem ja Ci to pisze chyba najbardziej niecierpliwia osoba na tym forum [emoji23] ale wtedy bedzie juz większa szansa że coś może się pokazać [emoji4]Hej ja jestem dzisiaj 9dpo. @ ma przyjść w niedzielę chociaż poprzedni cykl miałam krótszy więc może już być w piątek. Ale chyba na teścik jeszcze za wcześnie. Korci coraz bardziej spróbować zrobić.
Mnie cycki już bolą jak na okres, apetyt tak samo wzrósł, krostki oczywiście ze 2 też już są. Ale dopóki @ nie przyjdzie to mam nadzieję i mocno wierzę że się udałoDzień dobry [emoji4]
Ja wczoraj miałam kryzys... troszkę sobie popłakałam m mnie troszkę pocieszał więc dzisiaj już będę ogarnięta obiecuje [emoji6] wczoraj jak znalazłam druga kroste to weszłam na internety, zaczęłam czytać i weszłam przez przypadek na stronę dla staraczek wieloletnich i to był mój zapalnik właśnie do wylania łez [emoji28] echhh niby dopiero pierwszy cykl starań ale i tak zabolało.
No ale dobra już ogarniam mój humor na lepszy [emoji16] zrobiłam kontrolnego testa po zastrzyku wyszedł cień cienia drugiej kreski więc w środę jeżeli nie wytrzymam to już wynik będzie wiarygodny...
U mnie w drugiej ciąży nic nie wyskoczyło i zaszłam. A w tej wyskoczyły 3 sztuki!! I też zaszłam. Także jest jeszcze nadzieja. Mówiłaś, że pierwszy wyskoczył ci wcześniej niż zawsze. Ja też tak teraz miałam, dlatego życzę ci dwóch kresek, mogłoby się udać!!Kurczę Aneta chciałabym bardzo żeby się udało ale właśnie "znalazlam" kolejna kroste we włosach [emoji24][emoji24][emoji24] nawet miałam w sobotę taką mikro brązowa plamke w sluzie i myślałam że może implantacja była ale te krosty u mnie to prawie pewnik okresu. Nic poczekam do soboty zobaczymy co będzie...jak coś to nowy cykl nowa szansa.
Nie miałam nigdy problemów z progesteronem a teraz jak tak zaczęłam czytać na necie to pisze że takie skórne zmiany to mogą być albo od pms albo od niskiego progesteronu. Jak w tym nie wyjdzie to w następnym proszę o luteine od razu chociaż lekarz nie widzi powodu
Ja dziś mam jakiś zły humor od rana,może przez pogodę, bo najpierw fala upałów, a dziś w końcu deszcz, tylko jakas taka lewa jestem. 
No właśnie ja w tą 3 ciążę też zaszlam od razu w pierwszym cyklu, jeszcze pamiętam, że na staraczkach niektóre dziewczyny się zloscily, że ledwo dołączyłam do grupy, a tu zaraz dwie krechy, ale się nie dziwię. Ja po prostu założyłam, że to może potrwać, bo z drugim dzieckiem wyszło 2,5 roku i do dziś nie wiem dlaczego.Ja akurat mniej więcej wczoraj miałam owulacje, wiadomo że ciężko to dokładnie określić, przytulanie było więc teraz musze czekać. Ostatnio w ciążę zaszłam w pierwszym cyklu starań wiec może się uda![]()

Jak leżałam w szpitalu z tą trzustka, to mi robili usg i 2 lekarzy powiedziało, że zaraz powinien być okres, bo endometrium większe itp ale...To było miesiąc temu i nadal nic. Ginka w piątek też nic nie mówiła, chociaż powiedziałam o sytuacji. 

I Twoim przypadkiem się właśnie pocieszam [emoji6][emoji4]U mnie w drugiej ciąży nic nie wyskoczyło i zaszłam. A w tej wyskoczyły 3 sztuki!! I też zaszłam. Także jest jeszcze nadzieja. Mówiłaś, że pierwszy wyskoczył ci wcześniej niż zawsze. Ja też tak teraz miałam, dlatego życzę ci dwóch kresek, mogłoby się udać!!