reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2019

Hej ja jestem dzisiaj 9dpo. @ ma przyjść w niedzielę chociaż poprzedni cykl miałam krótszy więc może już być w piątek. Ale chyba na teścik jeszcze za wcześnie. Korci coraz bardziej spróbować zrobić.

reklama
Cześć dziewczyny. :) ja dziś 12dpo i dobrze że nie mam żadnego testu w domu bo pewnie by kusilo.

Dziś wstałam lewa noga. Mąż już w pracy, córka śpi a ja pije kawę i mam nadzieję że mnie postawi na nogach

Hej ja jestem dzisiaj 9dpo. @ ma przyjść w niedzielę chociaż poprzedni cykl miałam krótszy więc może już być w piątek. Ale chyba na teścik jeszcze za wcześnie. Korci coraz bardziej spróbować zrobić.
Ja zrobiłam w 10dpo i nic nie wykazał więc nie polecam bo miałam po nim chwilę załamania

Wiem że korci ale poczekaj Natka chociaż na dwa dni przed [emoji6] tak wiem ja Ci to pisze chyba najbardziej niecierpliwia osoba na tym forum [emoji23] ale wtedy bedzie juz większa szansa że coś może się pokazać [emoji4]

Dzień dobry [emoji4]
Ja wczoraj miałam kryzys... troszkę sobie popłakałam m mnie troszkę pocieszał więc dzisiaj już będę ogarnięta obiecuje [emoji6] wczoraj jak znalazłam druga kroste to weszłam na internety, zaczęłam czytać i weszłam przez przypadek na stronę dla staraczek wieloletnich i to był mój zapalnik właśnie do wylania łez [emoji28] echhh niby dopiero pierwszy cykl starań ale i tak zabolało.
No ale dobra już ogarniam mój humor na lepszy [emoji16] zrobiłam kontrolnego testa po zastrzyku wyszedł cień cienia drugiej kreski więc w środę jeżeli nie wytrzymam to już wynik będzie wiarygodny...
Mnie cycki już bolą jak na okres, apetyt tak samo wzrósł, krostki oczywiście ze 2 też już są. Ale dopóki @ nie przyjdzie to mam nadzieję i mocno wierzę że się udało

Kurczę Aneta chciałabym bardzo żeby się udało ale właśnie "znalazlam" kolejna kroste we włosach [emoji24][emoji24][emoji24] nawet miałam w sobotę taką mikro brązowa plamke w sluzie i myślałam że może implantacja była ale te krosty u mnie to prawie pewnik okresu. Nic poczekam do soboty zobaczymy co będzie...jak coś to nowy cykl nowa szansa.
Nie miałam nigdy problemów z progesteronem a teraz jak tak zaczęłam czytać na necie to pisze że takie skórne zmiany to mogą być albo od pms albo od niskiego progesteronu. Jak w tym nie wyjdzie to w następnym proszę o luteine od razu chociaż lekarz nie widzi powodu
U mnie w drugiej ciąży nic nie wyskoczyło i zaszłam. A w tej wyskoczyły 3 sztuki!! I też zaszłam. Także jest jeszcze nadzieja. Mówiłaś, że pierwszy wyskoczył ci wcześniej niż zawsze. Ja też tak teraz miałam, dlatego życzę ci dwóch kresek, mogłoby się udać!!

Witam :happy2: Ja dziś mam jakiś zły humor od rana,może przez pogodę, bo najpierw fala upałów, a dziś w końcu deszcz, tylko jakas taka lewa jestem. :no2:
Ja akurat mniej więcej wczoraj miałam owulacje, wiadomo że ciężko to dokładnie określić, przytulanie było więc teraz musze czekać. Ostatnio w ciążę zaszłam w pierwszym cyklu starań wiec może się uda :)
No właśnie ja w tą 3 ciążę też zaszlam od razu w pierwszym cyklu, jeszcze pamiętam, że na staraczkach niektóre dziewczyny się zloscily, że ledwo dołączyłam do grupy, a tu zaraz dwie krechy, ale się nie dziwię. Ja po prostu założyłam, że to może potrwać, bo z drugim dzieckiem wyszło 2,5 roku i do dziś nie wiem dlaczego. :no:
Wy piszecie o owulkach i testach, a ja nie wiem kiedy miałam ostatnią @.:sorry2: Jak leżałam w szpitalu z tą trzustka, to mi robili usg i 2 lekarzy powiedziało, że zaraz powinien być okres, bo endometrium większe itp ale...To było miesiąc temu i nadal nic. Ginka w piątek też nic nie mówiła, chociaż powiedziałam o sytuacji. :no:
Ehh. Idę zaraz do sklepu, może deszcz na mnie poleci, to mi się humor poprawi. :laugh2::biggrin2:

reklama
U mnie w drugiej ciąży nic nie wyskoczyło i zaszłam. A w tej wyskoczyły 3 sztuki!! I też zaszłam. Także jest jeszcze nadzieja. Mówiłaś, że pierwszy wyskoczył ci wcześniej niż zawsze. Ja też tak teraz miałam, dlatego życzę ci dwóch kresek, mogłoby się udać!!
I Twoim przypadkiem się właśnie pocieszam [emoji6][emoji4]

Do góry