Violett
Fanka BB :)
To się okaze czy bliźniaki ; ) idę dziś spróbować dostać się do gin na nfz. Może zrobi usgU mnie też brzuch wiekszy wieczorem, w sumie nie wiem dlaczego tak. U Ciebie bliźniaki więc pewnie brzuszek szybko będzie rósł ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To się okaze czy bliźniaki ; ) idę dziś spróbować dostać się do gin na nfz. Może zrobi usgU mnie też brzuch wiekszy wieczorem, w sumie nie wiem dlaczego tak. U Ciebie bliźniaki więc pewnie brzuszek szybko będzie rósł ;-)
U mnie na 100% bliźniaki . Chociaż lekarz mówił że do 12 tyg różnie może być. Ale czuje że nic sie nie zmieni[emoji4] 30.10 mam usg 3d jestem ciekawa jak to wygladaDziewczyny pisać które to noszą na pewno bliźniaki bo ja już nie ogarniam [emoji3] tyle tych podwójnych mamuś się trafiło na tym wątku. Pamiętam Ana650, Violett ty jeszcze przed potwierdzeniem tak, kto jeszcze?
Misiactwo ma jedno. Pisała kiedys po usgMisiactwo ma blizniaki na pewno [emoji4]
Też 7 tydz. a wieczorem wyglądam jakby już 4 miesiąc był Wlasnie z ciekawosci wczoraj przy ogolnym badaniu ze skierowania od ginekologa zrobilam sobie platnie progesteron... dziewczyny jestem zalamana... z 28 spadl mi do 15!
Jestem w 9t3d.... co prawda jestem na duphastonie 2x1 odkad sie dowiedzialam ale ponoc dopiero od 70dnia lozysko przejmuje opcje podtrzymania a nie progesteron wiec jeszcze grubo 12 dni.... i wiem ze dupek nie jest wykrywany w krwi, ale jak tu nie fisiowac?? A lekarz dopiero 15tego :-(
Uspokoje Cię, bo ja taki niski progesteron miałam w ciąży z Hela. Nie brałam żadnego progesteronu A urodziłam ja w 42 tygodniu.
Mi.lekarz to tłumaczył, że niektóre kobiety tak mają. Są tak zwane niskoprogesteronowe. Nie mają przez to też wielu objawów ciazowych, chociażby mdłości.
Tłumaczył mi też że dlatego nie zaleca się kontroli rutynowej progesteronu w ciąży bo to badanie nic nie mówi, a progesteron lekarz przypisuje doraźnie jak są jakieś przesłanki