reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

U mnie plasko nadal i mam nadzieje ze tak zostanie jak najdluzej. Z drugim synem nikt nic nie wiedzial do 5 miesiaca ale np z coreczka juz w 12 tyg mialam zaokraglony brzuch.

reklama
Zdj z teraz

Załączniki

• 20181004_201244.jpg
    20181004_201244.jpg
    897,3 KB · Wyświetleń: 138
Czy któraś z Was miała problem z upławami o jasno brązowawym zabarwieniu?
Wczoraj miałam z tym problem ale tylko przez 2 - 3godz. Potem przeszło. Nie wiem czy to powód do niepokoju...
Jabtak mialam jakos w 5 tyg i w tym tak sqmo mi sie wydaje ze to tylko w dzien spodziewanej miesiaczki lekarz kazal sie nie martwic

Violett, u mnie widać ewidentnie już brzuszek. Obiecałam sobie, że ostatni tydzień chodzę w pracy w normalnych spodniach i od następnego wskakuje już w ciążowe bo bardzo mi ciasno i niewygodnie. Ale ładny brzuszek[emoji5] Myśle ze już czas założyć osobny wątek ze zdjęciami naszych rosnących brzuszków.

Violett, u mnie widać ewidentnie już brzuszek. Obiecałam sobie, że ostatni tydzień chodzę w pracy w normalnych spodniach i od następnego wskakuje już w ciążowe bo bardzo mi ciasno i niewygodnie. Ale ładny brzuszek[emoji5] Myśle ze już czas założyć osobny wątek ze zdjęciami naszych rosnących brzuszków.
Mój brzuszek jest taki tylko wieczorem, rano to ja jestem jeszcze płaska. Ale u mnie to 7 tydzień a właściwie 6+4

U mnie już widać, chociaż zbyt szczupła nie jestem ale brzuch jakoś mi sie uwydatnił. Może to przez bliźniaki hehe długo tego nie ukryje[emoji4]

@justjestem Nikos to różnie ze spaniem. Nie ma jakoś określonych godzin. Dziś wstał przed 8. Ale jak wstaja o tej godzinie to ja też śpię i potem jest problem żeby się wyrobić do przedszkola, a po 9 to już słabo przeprowadzać jak o 12 zabieram. Ale Nikos śpi w ciągu dnia. I to sporo bo dziś spał od 15 do 18, ale zazwyczaj śpi ok 1-2h i trochę wcześniej. Teraz przez to jeszcze nie śpi i pew ie jitro pospi do tej 8rano. Ale Wiktor nie śpi w dzień więc zasypia ok
20 i on nas budzi wcześniej.

Sonia o ja cie, ale numer. Wyobrażam sobie jak się wkurzyłas. Ale to nie ta co w ciąży też jest?
Fajnie, że chociaż szefostwo zareagowali dobrze, a Ty zamierzasz do kiedy pr

A ja nie widzę większego brzucha, tzn czuje zaokraglającą sie macice w srodku i czuje dyskomfort jak syn próbuje usiąść mi właśnie w tej okolicy. Ale samego brzucha nie. Noszę spodnie i nic mnie nie uwiera. Ale mnie pewnie wyskoczy w 4 mcu czyli w 2 trym tak myślę.

Angelikaa gratuluję!

Just my mamy zaproszenie na sierpień (1500km) bardzo chciałam być bo to bardzo dobra przyjaciółka. Kurczę ale jakoś nie widzę tego bo samolot z 3 miesięcznym niemowlakiem? Samochód odpada taka trasę. Ale trochę mo smutno z tego powodu bo wiedziałam już od wielu miesięcy.

Sonia właśnie miałam pisać, że chyba czas na nowy wątek z galeria brzuszków.

reklama
Ann a macie bezposredni samolot? Z 3 miesiecznym dzieckiem juz mozna, kwestia starszych chlopakow czy dacie rade. Bo np Marcelik jak ma wysiedziec 2h w samolocie to jest jeden wielki bunt.

Do góry