cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
U mnie plasko nadal i mam nadzieje ze tak zostanie jak najdluzej. Z drugim synem nikt nic nie wiedzial do 5 miesiaca ale np z coreczka juz w 12 tyg mialam zaokraglony brzuch.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jabtak mialam jakos w 5 tyg i w tym tak sqmo mi sie wydaje ze to tylko w dzien spodziewanej miesiaczki lekarz kazal sie nie martwicCzy któraś z Was miała problem z upławami o jasno brązowawym zabarwieniu?
Wczoraj miałam z tym problem ale tylko przez 2 - 3godz. Potem przeszło. Nie wiem czy to powód do niepokoju...
Mój brzuszek jest taki tylko wieczorem, rano to ja jestem jeszcze płaska. Ale u mnie to 7 tydzień a właściwie 6+4Violett, u mnie widać ewidentnie już brzuszek. Obiecałam sobie, że ostatni tydzień chodzę w pracy w normalnych spodniach i od następnego wskakuje już w ciążowe bo bardzo mi ciasno i niewygodnie. Ale ładny brzuszek[emoji5] Myśle ze już czas założyć osobny wątek ze zdjęciami naszych rosnących brzuszków.
U mnie też brzuch wiekszy wieczorem, w sumie nie wiem dlaczego tak. U Ciebie bliźniaki więc pewnie brzuszek szybko będzie rósł ;-)Mój brzuszek jest taki tylko wieczorem, rano to ja jestem jeszcze płaska. Ale u mnie to 7 tydzień a właściwie 6+4