@justjestem Nikos to różnie ze spaniem. Nie ma jakoś określonych godzin. Dziś wstał przed 8. Ale jak wstaja o tej godzinie to ja też śpię i potem jest problem żeby się wyrobić do przedszkola, a po 9 to już słabo przeprowadzać jak o 12 zabieram. Ale Nikos śpi w ciągu dnia. I to sporo bo dziś spał od 15 do 18, ale zazwyczaj śpi ok 1-2h i trochę wcześniej. Teraz przez to jeszcze nie śpi i pew ie jitro pospi do tej 8rano. Ale Wiktor nie śpi w dzień więc zasypia ok
20 i on nas budzi wcześniej.
Sonia o ja cie, ale numer. Wyobrażam sobie jak się wkurzyłas. Ale to nie ta co w ciąży też jest?
Fajnie, że chociaż szefostwo zareagowali dobrze, a Ty zamierzasz do kiedy pr
A ja nie widzę większego brzucha, tzn czuje zaokraglającą sie macice w srodku i czuje dyskomfort jak syn próbuje usiąść mi właśnie w tej okolicy. Ale samego brzucha nie. Noszę spodnie i nic mnie nie uwiera. Ale mnie pewnie wyskoczy w 4 mcu czyli w 2 trym tak myślę.
Angelikaa gratuluję!
Just my mamy zaproszenie na sierpień (1500km) bardzo chciałam być bo to bardzo dobra przyjaciółka. Kurczę ale jakoś nie widzę tego bo samolot z 3 miesięcznym niemowlakiem? Samochód odpada taka trasę. Ale trochę mo smutno z tego powodu bo wiedziałam już od wielu miesięcy.
Sonia właśnie miałam pisać, że chyba czas na nowy wątek z galeria brzuszków.