Nataliag339
Fanka BB :)
Witajcie. Wiecie co? Mam ambitny plan testować dopiero gdy @ nie przyjdzie. Ciekawe czy dam radę tyle wytrzymać. Narazie nie mam żadnych objawów ani ciążowych ani okresowych. Trzymajcie za mnie kciuki abym dała radę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie odwrotnie. Pierwsza ciąża od razu w 1 cyklu, druga pi 2,5 roku starań, trzecia znowu od razu, choć tu niestety było poronienie.Zostań z nami. Ja też jeszcze nie wiem czy się uda. Bardzo bym chciała ale to pierwszy cykl teraz a przy pierwszym dziecku tak łatwo nie było.
Jak nie,to staraczki albo czerwiec. 
Trzymam kciuki [emoji7] przypomnij kiedy termin @?Witajcie. Wiecie co? Mam ambitny plan testować dopiero gdy @ nie przyjdzie. Ciekawe czy dam radę tyle wytrzymać. Narazie nie mam żadnych objawów ani ciążowych ani okresowych. Trzymajcie za mnie kciuki abym dała radę.
Przybywa nasAle fajnie że jest nas coraz więcej [emoji3]

Była super atmosfera, ogólnie w ogóle było fajnie. No i jakoś przy 3 ciąży nie mogłam się wpasowac.
Dziewczyny się już znały i w sumie zazdroscilam im tego.
I dlatego pomyślałam, że może tu zostać, może czerwiec....A powiedz dlaczego u ciebie są takie przerwy w miesiączkach? Mówiłaś że od czerwca nic. Mówiła ci ginekolog skąd to wynikaTeż się zastanawiałam ile z nas zostanie na majowkach . Bo wiecie, kiedy staraliśmy się o drugie dziecko, to dość intensywnie udzielalam się na staraczkach.Była super atmosfera, ogólnie w ogóle było fajnie. No i jakoś przy 3 ciąży nie mogłam się wpasowac.
Dziewczyny się już znały i w sumie zazdroscilam im tego.
I dlatego pomyślałam, że może tu zostać, może czerwiec....