reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2019

Też się zastanawiałam ile z nas zostanie na majowkach . Bo wiecie, kiedy staraliśmy się o drugie dziecko, to dość intensywnie udzielalam się na staraczkach. :rolleyes: Była super atmosfera, ogólnie w ogóle było fajnie. No i jakoś przy 3 ciąży nie mogłam się wpasowac. :no: Dziewczyny się już znały i w sumie zazdroscilam im tego.:laugh2: I dlatego pomyślałam, że może tu zostać, może czerwiec....

No my właśnie się tak zżyłyśmy na kwietniówkach, ale części udało się zostać a części nie - dlatego jesteśmy na majówkach i miejmy nadzieję, że tak zostanie :)

reklama
Ale mi się chce spać! Oczy na zapałki bo inaczej na pewno na kasie bym już ucieła sobie drzemke [emoji23] dobrze że już za niedługo zamknięcie [emoji23]

Ale mi się chce spać! Oczy na zapałki bo inaczej na pewno na kasie bym już ucieła sobie drzemke [emoji23] dobrze że już za niedługo zamknięcie [emoji23]
Witaj w klubie, ja chciałam uciąć sobie drzemkę jak młody spał ale akurat się obudził :( do tego chyba mnie coś bierze bo temperaturę mam

Witaj w klubie, ja chciałam uciąć sobie drzemkę jak młody spał ale akurat się obudził :( do tego chyba mnie coś bierze bo temperaturę mam
Ja to przez klime w pracy też od jakiegoś czasu chodzę jakbym miała gorączkę [emoji21]
Hahaha mam tak samo zawsze jak chce sie zdrzemnac wtedy kiedy mlody to on wstaje [emoji23]

Cześć, dziewczyny. Czytam Was w wolnej chwili, ale nie mam kiedy odpisywać. Właśnie wróciliśmy ze Śnieżki. Nogi z d*** nam wychodzą, ale widoki były tego warte. Pogoda super! Ciepło, ale słońce nie męczyło.
Pozdrawiam Was gorąco!!! [emoji8]
IMG_20180814_201740.jpg

Załączniki

• IMG_20180814_201740.jpg
    IMG_20180814_201740.jpg
    299,5 KB · Wyświetleń: 487
Cześć, dziewczyny. Czytam Was w wolnej chwili, ale nie mam kiedy odpisywać. Właśnie wróciliśmy ze Śnieżki. Nogi z d*** nam wychodzą, ale widoki były tego warte. Pogoda super! Ciepło, ale słońce nie męczyło.
Pozdrawiam Was gorąco!!! [emoji8] Zobacz załącznik 888241

Jak pięknie [emoji7][emoji7]
A ja dziś jestem mega wzdeta i brzuch boli co jakiś czas :( jutro mam zamiar z rana testować [emoji3] trzymajcie kciuki [emoji3][emoji3]

reklama
Do góry