Heda
Fanka BB :)
[emoji53] jaka czułość testu? 10? Szansa jest póki @nie ma.Piękna kreska [emoji7] gratulacje!!! [emoji8][emoji8]
U mnie taka sytuacjawiec chyba się nie udało
Zobacz załącznik 888308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji53] jaka czułość testu? 10? Szansa jest póki @nie ma.Piękna kreska [emoji7] gratulacje!!! [emoji8][emoji8]
Zobacz załącznik 888308
[emoji53] jaka czułość testu? 10? Szansa jest póki @nie ma.
To 25 nie wykryje tak wczesnej ciąży. Szansa jeszcze jest. [emoji110] [emoji110]Nie, 25. Nie mogłam wczoraj nigdzie innego dostać :/ jeszcze liczę, ze może owu się przesunęła
No i właśnie...termin w trzech kalkulatorach porodu na 28.04 a w jednym na 09.05 [emoji85]@Natalia91 całkiem wyraźna ta krecha... będziesz pierwsza majowa mamą.
Dokładnie tak jak pisze Heda jeszcze jest szansa trzymam kciuki [emoji110]Nie, 25. Nie mogłam wczoraj nigdzie innego dostać :/ jeszcze liczę, ze może owu się przesunęła
Jakby co to twoje miejsce na kwietniówkach jeszcze wolne i czeka na Ciebie [emoji8]No i właśnie...termin w trzech kalkulatorach porodu na 28.04 a w jednym na 09.05 [emoji85]
A kiedy powinnaś dostać @?Piękna kreska [emoji7] gratulacje!!! [emoji8][emoji8]
Zobacz załącznik 888308
A kiedy powinnaś dostać @?
To nic straconego! Głowa do góry, test mógł jeszcze nie wykryć ciążyNiby jutrochociaż moje cykle są różne, od 28-32 dni.. Ale przez ostatnie 2 miesiące miałam co 30