Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja za to jak ostatnio szukalam getrów zeby w cokolwiek sie zmieścić , to duzy rozmiar pasowal na brzuch (nie uciskal)[emoji23] ale cały dół byl tak bym ze 100kg ważyła[emoji23][emoji23][emoji23] ciężko coś dobrać jestem juz niewymiarowa ha haJa tez lubilam spodnie z pasem z H&M. Kwestia taka, że jedne 36 nie mogłam Gosia do końca bo pas był za ciasny na mój brzuch, a np 38 były dużo za duze na początku [emoji28]
To super u nas na zadupiu nie ma takich fajnych ciucholando, raczej smród bród i ubóstwo [emoji23] ale mam nadzieje że w spodniach troche pochodze[emoji4]Kupiłam z H&M mama, identyczne które są aktualnie w sprzedaży za 149'90. Ja zapłaciłam 15jak nówki są
![]()
![]()
Obkupiłam też córę w cudne bluzeczki i ciepłą puchatą kamizelkę. U nas w mieście jest jeden ciucholand, gdzie we czwartki jest nowa dostawa, a rano przed otwarciem ustawiają się wielkie kolejki, tłum ludzi przed drzwiami sklepu. Naprawdę super ubrania można kupić. Kupujemy też w sieciówkach, ale jak trafi się perełeczka z ciucholandu, albo takie spodnie ciążowe w których długo nie pochodzę, to nie pogardzę![]()