Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz po prostu wystarczy włożyć większe ciuszki Ja nie wiem jak u mnie to jest bo od poczatku przytylam tylko 1kg ale tak mi brzuch wypycha ze masakra. Z reszta w pierwszej ciazy tez mialam ogromny brzuch a kg mało...Ja na razie nie myślę o spodniach ciążowych, ale zanim okazało się że jestem w ciąży schudłam 8 kgTeraz po prostu wystarczy włożyć większe ciuszki
Oczywiście jak brzuszek mocniej urośnie to będę musiała wybrać się na jakieś zakupy.
W Kiabi jest też całkiem wybór ciuszków ciążowych w przystępnych cenach.
Do ciucholandu też się wybiorę![]()
Byłam wczoraj po l4 u lekarki a ona mi pokazała moją kluseczke! Cudowne uczucie tak z niespodziewajki :-)
Pracuję z samymi facetami, i już teraz mnie czasami wkurzają jak dorzucają mi swoją robotę. Normalnie mam ochotę im wykrzyczeć, że jestem w ciąży !!! Niestety muszę się wstrzymać do 19.10 ( mam wtedy wizytę u lekarza ). Później niech się dzieje co chce U mnie druga ciaza i juz widać brzuch nie wiem czemu przecież maluchy takie malutkie [emoji23]Tak się zastanawiam czy to prawda ze w każdej kolejnej ciąży brzuszek "wychodzi" szybciej...
Współczuję Wam tych wszystkich mdłości - niedługo powinny ustąpić
Mnie póki co męczy praca, co prawda 7 godz. przed komputerem ą le do tego dochodzi stresPracuję z samymi facetami, i już teraz mnie czasami wkurzają jak dorzucają mi swoją robotę. Normalnie mam ochotę im wykrzyczeć, że jestem w ciąży !!! Niestety muszę się wstrzymać do 19.10 ( mam wtedy wizytę u lekarza ). Później niech się dzieje co chce
![]()