Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mialam cc miesiac przed terminem, ze wzgledu ma cholestaze. Tym razem mam nadzieje, ze unikne przedterminowego porodu. Ta cc tez okazala sie na wyrost... w szpitalu strasznie mnie nastraszyli, a kazdy lekarz po mowil, ze mozna bylo wywolywac [emoji24] tym razem zrobie wszystko by rodzic snA właśnie - do tych dzieciatych już mamusiek - urodziłyście poprzednie szkraby w terminie? Przed? Po?
Pewnie przeciez jakoś urodze[emoji23][emoji23]@Ana650 nie ma co się tym teraz zamartwiać![]()
Ja wcześniej chodziłam spać zwykle grubo po północy. Teraz czasami zasypiam chwile po 20 najpóźniej o 22 bo potem już nie żyje@Violett ty mi mówisz że wcześnie chodzisz spać, ja patrze na godzinę a tam 22... Fakt, dla ciebie to może być wcześnieale ja na początku tej ciąży to o 20 już nie kontaktowałam zupełnie
i potrafiłam spać do 8-9 rano nawet. Dzisiaj mnie mąż obudził wstając do pracy i nie mogę zasnąć.... Mam nadzieję że mi się to jednak uda
![]()
ja córkę urodziłam dzień przedterminem a syna miesiąc przed.A właśnie - do tych dzieciatych już mamusiek - urodziłyście poprzednie szkraby w terminie? Przed? Po?