reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja coś tam widzę [emoji3][emoji3] po cichutku gratuluje i trzymam kciuki za jutrzejsza ciemniejsza kreseczkę [emoji8]
Dzięki. Dajesz mi nadzieję :) a Ty testuj też. Nie trzymaj nas i siebie w niepewności. Z tego co kojarzę to u Ciebie chyba był podobny widok kilka dni temu a skoro okresu nadal nie ma to bardzo duże szanse.

Dzięki. Dajesz mi nadzieję :) a Ty testuj też. Nie trzymaj nas i siebie w niepewności. Z tego co kojarzę to u Ciebie chyba był podobny widok kilka dni temu a skoro okresu nadal nie ma to bardzo duże szanse.

Był podobny widok ale raczej to był jakiś wadliwy test :/ bo na 2 dzień była taka biel, że aż raziło..

Ja zrobiłam tak szybko test bo u mnie czas goni. Muszę się wspomagać duphastonem więc jeśli tylko beta potwierdzi ciążę to muszę na wizytę się szybko umówić żeby dostać receptę. Mam jedno opakowanie w domu na czarną godzinę ale nie wiem czy ona już nastąpiła :)

Ja zrobiłam tak szybko test bo u mnie czas goni. Muszę się wspomagać duphastonem więc jeśli tylko beta potwierdzi ciążę to muszę na wizytę się szybko umówić żeby dostać receptę. Mam jedno opakowanie w domu na czarną godzinę ale nie wiem czy ona już nastąpiła :)
Ja bym zaczęła brać tego dupka [emoji6]

Hej dziewczyny :) ja dziś umieram tak mnie brzuch boli. Przed pierwszą ciaza okresy miałam super. Nie bolesne, krótkie a po ciazy to nie do życia jestem.

reklama
Do góry