reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2019

Rybnik to od Gliwic rzut beretem :) ja gdyby teraz się udało miałabym termin około 4 maja a przy nastepnym cyklu jakoś na 31 maj, przy czym ja nastawiam się że urodze znowu wcześniej. Syn miał się urodzić 10 października a zdecydował się opuścić brzuch już 28 września :)
A przypomnij to będzie twoje pierwsze dziecko jak się wam uda?

Natalia daj znać jak pójdziesz na tą betę i będą wyniki :) bo mam nadzieje że nie uciekłas od nas na kwietniowki he he

Czy któraś testuje dziś? Lub na dniach? Za kogo mam trzymać kciuki w najbliższym czasie
Ile synek ma już lat? Może pisałaś, ale nie zapamiętałam [emoji23]

reklama
reklama
Dziewczyny ja chyba jestem jakaś nienormalna, zrobiłam sobie test przed chwila mimo że d okresu jeszcze dobry tydzień xD tak jakoś powstrzymać się nie mogłam

Do góry