Natalia91
Fanka BB :)
Tak gdzieś koło godziny 14-15 [emoji4]Trzymam kciuki [emoji10] wynik po południu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tak gdzieś koło godziny 14-15 [emoji4]Trzymam kciuki [emoji10] wynik po południu?
No no no to chyba nam się sypnie troszkę majowych mamusiek [emoji3] koniecznie zrób jutro z porannego moczuZobacz załącznik 888707
Nic nie widać chyba na zdjęciu
Poważnie? Ale czy to możliwe że tak szybko test wyszedł :O matko bosko, nie ma to jak robienie testu dla żartuJa widzę!
Nie mam testu żadnego na stanie już hmm ten robiłam teraz nawet nie z pierwszego moczu bo synek rano jak wstaje to zaraz płacze jeść, wtedy tylko w biegu robie siku a gdzie tam testy jeszcze xdNo no no to chyba nam się sypnie troszkę majowych mamusiek [emoji3] koniecznie zrób jutro z porannego moczu
Mi wyszedł w 21dc praktycznie tydzień przed @ też nie było zbyt dobrze widać. Niektóre testy szybko wyłapią hcg. Powodzenia.Poważnie? Ale czy to możliwe że tak szybko test wyszedł :O matko bosko, nie ma to jak robienie testu dla żartu
Tak mi się wydaje że jest delikatna kreseczka. Rzeczywiście bardzo wcześnie ale może wcześniej miałaś owulacje?Poważnie? Ale czy to możliwe że tak szybko test wyszedł :O matko bosko, nie ma to jak robienie testu dla żartu
Możliwe ze owulacja była szybko bo u ginekologa byłam w 9dc i mówił że widać duży pęcherzyk okoloowulacyjny, to nawet około 11 dc mogła byćTak mi się wydaje że jest delikatna kreseczka. Rzeczywiście bardzo wcześnie ale może wcześniej miałaś owulacje?
Może sobie wkrecamy ha ha ha tak całkiem poważnie to zrobię jutro kolejny test i jak będzie widać lepiej to nie będzie gdybania hiMasakra ! Ja chyba jestem ślepa [emoji19] nic nie widzę na tych testach ..
Może mamy zwidy obieMoże sobie wkrecamy ha ha ha tak całkiem poważnie to zrobię jutro kolejny test i jak będzie widać lepiej to nie będzie gdybania hi