Dżasta :)
Fanka BB :)
Dopiero gdzieś 30-31.08 :/Dżasta a kiedy u ciebie wypada @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero gdzieś 30-31.08 :/Dżasta a kiedy u ciebie wypada @?
To jeszcze kawałek czasuDopiero gdzieś 30-31.08 :/
Dokładnie, tak jak mówiszPo owu to już się czeka na ten test jak na zbawienie a jak przyjdzie co do czego to już się to odwleka, nie? Też tak macie?
No cale 2 tyg. A 1.09 mam wesele wiec musze przed tym się dowiedzieć co i jak [emoji5]To jeszcze kawałek czasu
Życzę Ci trzezwego wesela [emoji3]No cale 2 tyg. A 1.09 mam wesele wiec musze przed tym się dowiedzieć co i jak [emoji5]
Hehe dziękuję [emoji4] ja zwykle i tak nie pije a na weselu też w malych ilościach, ale w tamtym roku wlasnie miałam wesele i myslalam ze w ciąży jestem a taka pyszna nalewka była i sobie odmawialam tylko [emoji33]Życzę Ci trzezwego wesela [emoji3]
Naprawdę na jednym?Ja byłam na jednym weselu w swoim życiu - i byłam w ciąży pierwszej ale o tym nie wiedziałam [emoji23][emoji23]
Naprawdę na jednym?kurde ja jutro znowu mam i w tym roku to już 4.
Tak, tylko na jednym. Mam za dużo znajomych żyjących bez ślubu [emoji848][emoji848][emoji848]