Natalia91
Fanka BB :)
Zwariowałas [emoji16] my tu wszystkie czekamy na Twoje dwie kreski a gdzie tu do niedzieli [emoji28]Postanowiłam sobie, że jeśli @ nie przyjdzie to zrobię dopiero w niedziele [emoji85] może mi się uda wytrwać [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zwariowałas [emoji16] my tu wszystkie czekamy na Twoje dwie kreski a gdzie tu do niedzieli [emoji28]Postanowiłam sobie, że jeśli @ nie przyjdzie to zrobię dopiero w niedziele [emoji85] może mi się uda wytrwać [emoji23]
My niestety trochę musimy z oszczędności brać bo też byłoby ciężko. Maksymalnie do końca roku tak uciagniemy.Ja o wychowawczym mogę zapomnieć bo bez mojej wypłaty byśmy chyba musieli jeść cały miesiąc suchy chleb xD
Dokładnie. Pocieszam się tym że wciąż mam szansę na zostanie majówka [emoji4]
Ja w rossmanie, moja koleżanka jest kierowniczka więc zmieni mi warunki zatrudnienia na takie które odpowiadają ciezarnym. W pierwszej ciąży poszłam od razu jak się dowiedziałam ale też sytuacja była inna a teraz w październiku kończy mi się umowa i pasuje pociągnąć do tego listopada ale to wszystko wyjdzie w praniu nie chce nic planować. A na strefie to masz racje nie ma co chodzić w ciąży do pracy [emoji6][emoji4]Dzień dobry dziewczyny![]()
Natalia współczuję mdłości. W pierwszej ciazy też Cię meczyly? A co do pracy to masz na tyle lekką że pozwala Ci pracować w ciazy? Ja pracując na naszej strefie jak się tylko dowiedziałam że jestem w ciazy to na drugi dzień już nie poszłam haha [emoji23][emoji4]
Klauduska podziwiam za wytrwałość. Ja bym już 10 razy testowala [emoji4] oby głowa przestała boleć i miłego dnia w pracy [emoji16]
Agata a ty kiedy testujesz? [emoji4]
Ja już po śniadaniu i kawie. Dziś na szczęście brzuch o niebo lepiej niż wczoraj więc biorę się w garść i myje okna [emoji23] co dziś gotujecie na obiad? Może się zainspiruje [emoji848]
O ciążychyba że jesteś chora, to inna sprawa.
Zwariowałas [emoji16] my tu wszystkie czekamy na Twoje dwie kreski a gdzie tu do niedzieli [emoji28]
Dziękuję bardzo [emoji9] a u Ciebie który dc?Oj szkoda, że @ jednak przyszła. Trzymam kciuki by szybko się skończyło i zaczął ten przyjemniejszy czas starań.
Jesteś w terminie @? Jeśli tak to na 99,9 % będzie juz chociaż cień :* testuj kochanaJa się cholernie boje tej bieli na teście [emoji23]
Rozumiem, oby tylko wytrwać do tego listopada. Na szczęście to już nie tak daleko [emoji4]Ja w rossmanie, moja koleżanka jest kierowniczka więc zmieni mi warunki zatrudnienia na takie które odpowiadają ciezarnym. W pierwszej ciąży poszłam od razu jak się dowiedziałam ale też sytuacja była inna a teraz w październiku kończy mi się umowa i pasuje pociągnąć do tego listopada ale to wszystko wyjdzie w praniu nie chce nic planować. A na strefie to masz racje nie ma co chodzić w ciąży do pracy [emoji6][emoji4]
W pierwszej ciąży miałam mdłości w drugiej też no i teraz też się już coś zapowiada . Ale nie wymiotowalam to chociaż tyle [emoji16]
I ciąży świadczy jeśli utrzymuje sie powyżej 16dni
W fazie lutealnej temp jest wyższa przez progesteron (?) właśnie po owu następuje skok temp i to potwierdza owu.