Agatki
Fanka BB :)
To nawet nie wiedziałamO ciążychyba że jesteś chora, to inna sprawa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nawet nie wiedziałamO ciążychyba że jesteś chora, to inna sprawa.
Mam podobny plan. Teraz jestem na wychowawczym. Chcę go pociągnąć do końca roku i w tym czasie postarać się o drugie dziecko. I dopiero jak to drugie odchowam to wrócić do pracy. Jak będzie to zobaczymy. Ale wolałabym taka opcje niż wrócić na parę miesięcy i iść na zwolnienie. Podejrzewam że szef by się wtedy bardziej zdenerwował bo by zastępstwo stracił i musiał szukać nowego. Takie plany ale co przyniesie życie to się okażeJa mam zamiar iść za ciosem i nie wracać po macierzyńskim. W moim zawodzie nie ma opcji żebym w ciąży pracowała. Chce dwójkę dzieci wychować i dopiero po tym drugim na stałe do pracy wrócić![]()
Trzeba zrobić test! [emoji3]
A przypomnij ile ma twoje dziecko?Mam podobny plan. Teraz jestem na wychowawczym. Chcę go pociągnąć do końca roku i w tym czasie postarać się o drugie dziecko. I dopiero jak to drugie odchowam to wrócić do pracy. Jak będzie to zobaczymy. Ale wolałabym taka opcje niż wrócić na parę miesięcy i iść na zwolnienie. Podejrzewam że szef by się wtedy bardziej zdenerwował bo by zastępstwo stracił i musiał szukać nowego. Takie plany ale co przyniesie życie to się okażemiłego dnia Dziewczyny
18 miesięcy. Już skończyłam macierzyński i teraz wychowawczy ciągne. Od nowego roku chcemy posłać Mała do żłobka.A przypomnij ile ma twoje dziecko?![]()
Ja mam do końca września macierzyński, potem urlop zaległy do 21 listopada wiec do wtedy mam czas [emoji14] to jakieś 3 cykle, myślę że wystarczy
Kasiu ja mam plan wytrwać do wtorku minimum a ty![]()
A ja Nie zdążyłam testować bo dostałam @. Dziś 3dc dopiero [emoji4]A przypomnij ile ma twoje dziecko?![]()
Ja mam do końca września macierzyński, potem urlop zaległy do 21 listopada wiec do wtedy mam czas [emoji14] to jakieś 3 cykle, myślę że wystarczy
Kasiu ja mam plan wytrwać do wtorku minimum a ty![]()
Kasia nowy cykl nowa szansa. Musimy się tym kierować i w to wierzyćA ja Nie zdążyłam testować bo dostałam @. Dziś 3dc dopiero [emoji4]
Ja o wychowawczym mogę zapomnieć bo bez mojej wypłaty byśmy chyba musieli jeść cały miesiąc suchy chleb xD18 miesięcy. Już skończyłam macierzyński i teraz wychowawczy ciągne. Od nowego roku chcemy posłać Mała do żłobka.
Dokładnie. Pocieszam się tym że wciąż mam szansę na zostanie majówka [emoji4]Kasia nowy cykl nowa szansa. Musimy się tym kierować i w to wierzyćja czekam na @. Powinna jutro przyjść.