Agatki
Fanka BB :)
To nawet nie wiedziałamO ciążychyba że jesteś chora, to inna sprawa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To nawet nie wiedziałamO ciążychyba że jesteś chora, to inna sprawa.
Mam podobny plan. Teraz jestem na wychowawczym. Chcę go pociągnąć do końca roku i w tym czasie postarać się o drugie dziecko. I dopiero jak to drugie odchowam to wrócić do pracy. Jak będzie to zobaczymy. Ale wolałabym taka opcje niż wrócić na parę miesięcy i iść na zwolnienie. Podejrzewam że szef by się wtedy bardziej zdenerwował bo by zastępstwo stracił i musiał szukać nowego. Takie plany ale co przyniesie życie to się okażeJa mam zamiar iść za ciosem i nie wracać po macierzyńskim. W moim zawodzie nie ma opcji żebym w ciąży pracowała. Chce dwójkę dzieci wychować i dopiero po tym drugim na stałe do pracy wrócić![]()
Trzeba zrobić test! [emoji3]
A przypomnij ile ma twoje dziecko?Mam podobny plan. Teraz jestem na wychowawczym. Chcę go pociągnąć do końca roku i w tym czasie postarać się o drugie dziecko. I dopiero jak to drugie odchowam to wrócić do pracy. Jak będzie to zobaczymy. Ale wolałabym taka opcje niż wrócić na parę miesięcy i iść na zwolnienie. Podejrzewam że szef by się wtedy bardziej zdenerwował bo by zastępstwo stracił i musiał szukać nowego. Takie plany ale co przyniesie życie to się okażemiłego dnia Dziewczyny
18 miesięcy. Już skończyłam macierzyński i teraz wychowawczy ciągne. Od nowego roku chcemy posłać Mała do żłobka.A przypomnij ile ma twoje dziecko?![]()
Ja mam do końca września macierzyński, potem urlop zaległy do 21 listopada wiec do wtedy mam czas [emoji14] to jakieś 3 cykle, myślę że wystarczy
Kasiu ja mam plan wytrwać do wtorku minimum a ty![]()
A ja Nie zdążyłam testować bo dostałam @. Dziś 3dc dopiero [emoji4]A przypomnij ile ma twoje dziecko?![]()
Ja mam do końca września macierzyński, potem urlop zaległy do 21 listopada wiec do wtedy mam czas [emoji14] to jakieś 3 cykle, myślę że wystarczy
Kasiu ja mam plan wytrwać do wtorku minimum a ty![]()
Kasia nowy cykl nowa szansa. Musimy się tym kierować i w to wierzyćA ja Nie zdążyłam testować bo dostałam @. Dziś 3dc dopiero [emoji4]
Ja o wychowawczym mogę zapomnieć bo bez mojej wypłaty byśmy chyba musieli jeść cały miesiąc suchy chleb xD18 miesięcy. Już skończyłam macierzyński i teraz wychowawczy ciągne. Od nowego roku chcemy posłać Mała do żłobka.
Dokładnie. Pocieszam się tym że wciąż mam szansę na zostanie majówka [emoji4]Kasia nowy cykl nowa szansa. Musimy się tym kierować i w to wierzyćja czekam na @. Powinna jutro przyjść.