reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2019

No to jutro z rana czekamy na dobre wieści [emoji3] jeśli jutro masz termin to nie musisz robić z porannego moczu [emoji2] więc się nie wymiguj [emoji6]
W pierwszej ciąży testowałam dopiero jak mi się spóźnił tydzień. W drugiej z pustym jajem płodowym też po terminie spodziewanej miesiączki. Więc nie wiem czy coś by mi wyszło wcześniej.

reklama
U mnie niestety fałszywy alarm. Beta poniżej 1,2 nie pozostawia nadziei. Lada dzień pewnie przyjdzie @ a potem może wrócimy do starań. Przy szczęściu uda się jeszcze załapać na maj.
U mnie też już plamienie, więc jutro @. Po okresie zamierzam wziąć się za swoją tarczycę.

Jezu, jak fajnie, że Wam te testy wychodzą tak ładnie. Fajna ekipę tu gromadzimy. Ja już się nie mogę doczekać aż w niedzielę zatestuje. Wszystko się okaże. Nawet jak nie wyjdzie i dostanę okres, to i tak dalej liczę na kolejny cykl i cały czas się zalapie na maj [emoji5]
Dalej nie mam objawów okresowych. I w sumie żadnych innych. Może to zmiana klimatu, a może ciąża. Cicho liczę na tą drugą opcję.

Trzymam kciuki za tą drugą opcję :D ;*

Dzień dobry [emoji4] ja dzisiejszy dzień rozpoczęłam mdlosciami i bólem głowy...byle do 14 .

Plamienie? Może implantacyjne?

Macie instagrama ? Wczoraj mamaginekolog mówiła o tym że stres może powodować słabszy dopływ krwi do macicy więc dziewczyny nie stresować się, spokojnie proszę [emoji6][emoji4]

Dzień dobry [emoji4] ja dzisiejszy dzień rozpoczęłam mdlosciami i bólem głowy...byle do 14 .

Plamienie? Może implantacyjne?

Macie instagrama ? Wczoraj mamaginekolog mówiła o tym że stres może powodować słabszy dopływ krwi do macicy więc dziewczyny nie stresować się, spokojnie proszę [emoji6][emoji4]

Kochana , czyli jak już wyszła ładna beta to i pojawiły się typowe objawy ciążowe :D
Ja niestety nie mam instagrama , nie jestem aż taka na czasie haha :p

reklama
Do góry