reklama

Majóweczki 2019

No to jutro z rana czekamy na dobre wieści [emoji3] jeśli jutro masz termin to nie musisz robić z porannego moczu [emoji2] więc się nie wymiguj [emoji6]
W pierwszej ciąży testowałam dopiero jak mi się spóźnił tydzień. W drugiej z pustym jajem płodowym też po terminie spodziewanej miesiączki. Więc nie wiem czy coś by mi wyszło wcześniej.

reklama
Jezu, jak fajnie, że Wam te testy wychodzą tak ładnie. Fajna ekipę tu gromadzimy. Ja już się nie mogę doczekać aż w niedzielę zatestuje. Wszystko się okaże. Nawet jak nie wyjdzie i dostanę okres, to i tak dalej liczę na kolejny cykl i cały czas się zalapie na maj [emoji5]
Dalej nie mam objawów okresowych. I w sumie żadnych innych. Może to zmiana klimatu, a może ciąża. Cicho liczę na tą drugą opcję.

Trzymam kciuki za tą drugą opcję :D ;*

Dzień dobry [emoji4] ja dzisiejszy dzień rozpoczęłam mdlosciami i bólem głowy...byle do 14 .

Plamienie? Może implantacyjne?

Macie instagrama ? Wczoraj mamaginekolog mówiła o tym że stres może powodować słabszy dopływ krwi do macicy więc dziewczyny nie stresować się, spokojnie proszę [emoji6][emoji4]

Dzień dobry [emoji4] ja dzisiejszy dzień rozpoczęłam mdlosciami i bólem głowy...byle do 14 .

Plamienie? Może implantacyjne?

Macie instagrama ? Wczoraj mamaginekolog mówiła o tym że stres może powodować słabszy dopływ krwi do macicy więc dziewczyny nie stresować się, spokojnie proszę [emoji6][emoji4]

Kochana , czyli jak już wyszła ładna beta to i pojawiły się typowe objawy ciążowe :D
Ja niestety nie mam instagrama , nie jestem aż taka na czasie haha :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry