reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

U mnie @ ma być 27.08 ale 22.08 mam umówiona kontrolna wizyte u gin bo dawno nie byłam to może będzie w stanie mi coś powiedzieć, chociaż czy są szanse, że się udało.
Oj nie nic nie zobaczy nawet mając super czułe usg. Lekarze zalecają na pierwsze badanie przyjść nie wcześniej jak w 6 tc skończonym. Może Ci jedynie powiedzieć jak grube jest endo i czy to zwiastuje okres czy też nie i może podczas badania palpacyjnego sprawdzić czy macica jest rozpulchniona i zasiniona. Ale to też najwcześniej w dniu spodziewanej. Wiem nie pocieszam ale lepiej wiedzieć [emoji847]

reklama
Oj nie nic nie zobaczy nawet mając super czułe usg. Lekarze zalecają na pierwsze badanie przyjść nie wcześniej jak w 6 tc skończonym. Może Ci jedynie powiedzieć jak grube jest endo i czy to zwiastuje okres czy też nie i może podczas badania palpacyjnego sprawdzić czy macica jest rozpulchniona i zasiniona. Ale to też najwcześniej w dniu spodziewanej. Wiem nie pocieszam ale lepiej wiedzieć [emoji847]

Zdaję sobie sprawę z tego, że niewiele może być widać, więc się na nic nie nastawiam.

U mnie niestety fałszywy alarm. Beta poniżej 1,2 nie pozostawia nadziei. Lada dzień pewnie przyjdzie @ a potem może wrócimy do starań. Przy szczęściu uda się jeszcze załapać na maj.
Buuu :( u mnie pewnie też będzie fałszywy alarm, ale na to liczę w sumie. Może w następnym cyklu wam i nam zaskoczy :)

Jezu, jak fajnie, że Wam te testy wychodzą tak ładnie. Fajna ekipę tu gromadzimy. Ja już się nie mogę doczekać aż w niedzielę zatestuje. Wszystko się okaże. Nawet jak nie wyjdzie i dostanę okres, to i tak dalej liczę na kolejny cykl i cały czas się zalapie na maj [emoji5]
Dalej nie mam objawów okresowych. I w sumie żadnych innych. Może to zmiana klimatu, a może ciąża. Cicho liczę na tą drugą opcję.

reklama
Do góry