Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też ja teżGratuluję Wam udanych wizyt dziewczynyJa mam prenatalne 12.11 i już odliczam dni ze zniecierpliwienia.
Ja można powiedzieć, że nie śpię wcale... W dzień dostaje cycka tylko do spania, bo nie umie inaczej zasnąć... No nastawiam Go na to, ale zobaczymy jak to będzie, jak będzie tak jak z Twoim synkiem to nie będziemy na siłę próbować, poczekamy wtedy trochę... Ale mam wrażenie, że jeśli zniknę z domu, to pójdzie dobrze... Wystarczy, że mąż zabiera syna drugiego pokoju, a ten się uspokaja, wraca, a mały głową w górę i od razu mnie szuka i płacze, tak jakby już na sam moj zapach reagował... synek z października 2017, to mieisac młodszy
Myślę, że w dzień będzie gorzej jak w nocy... W dzień nie musi iść wcale spać, więc plakałby tylko i nic by to nie dało. Jak uda się pierwsza noc bez cycusia, to w dzienjakos gouspie w wozku, albo odpuszczę drzemkę. No niestety ubas od początku było usypianie tylko przy piersi, widzę w tym dużo swojej winy, bo biepokszalam mu, że można inaczej. Ale patrząc na Twoją córeczkę, jak zasypia sama a i tak się budzi to czuję się trochę rozgrzeszona...Może spróbuj go w jakoś odzwyczaić najpierw od zasypiania przy cycku? Ja karmiłam, potem dopiero spuszczałam rolety, włączałam pozytywkę i zasypiała ze smoczkim. Więc u mnie było ciut łatwiej, bo cycek i zasypianie były rozdzielone.