Anipul
Fanka BB :)
Czyli 25 tc?to ja jestem 5 tygodni przed tobąmogę urodzić w połowie kwietnia
pierwszą ciążę poroniłam, teraz czując ruchy jestem spokojniejsza
nie linczujcie mnie ale kupiłam dziś wózek bo była okazja![]()
Pokaż zdj wózka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli 25 tc?to ja jestem 5 tygodni przed tobąmogę urodzić w połowie kwietnia
pierwszą ciążę poroniłam, teraz czując ruchy jestem spokojniejsza
nie linczujcie mnie ale kupiłam dziś wózek bo była okazja![]()
Dziewczyny, które przyjmują leki na niedoczynnosc tarczycy. Czy na śniadanie jecie produkty mleczne? Czy jest to raczej niewskazane? Ja do tej chwili jadłam a teraz wyczytałam, że tego typu produkty obniżają wchłanianie się leku..
Właśnie zawsze przyjmuje na czczo ale też prawie codziennie produkty mleczne były składnikami mojego śniadania. Hmmm od jutra musze to zmienić...L-tyroksynę powinnaś przyjmować na czczo, min. 30 min przed posiłkiem. A jak planujesz produkty mleczna na śniadanie to poczekałabym nawet dłużej, bo faktycznie może się gorzej wchłaniać lek.
takCzyli 25 tc?![]()
też pod choinką był prezent od mojej mamy do małejnie mogła się powstrzymać i pod choinką dla malucha też leżał prezent
Ja ostatnio kupilam, bo tez okazja za 1/3 ceny Joolz geo twin z £1200 na £400
Ja mam od 17 tygodnia, zwykła taka poduszka z 3 pasami - między nogami i po bokach. Bardo wygodna, koło 60zl na znanym serwisie aukcyjnymCzy uzywalyscie albo używacie pasów do samochodów dla ciężarnych? I od ktorego tygodnia można je używać? Nie za bardzo się na tym znam, a sama sporo jeżdżę i zauważyłam że ciągle muszę odciągnąć pas bo mi na brzuch ląduje. Chce coś z tym zrobić.
Jakieś rady ?
Ja dzisiaj 22t3d i o wyprawce to nie myślę. Nie dochodzi do mnie ta myśl. Mam nadzieję, że sie odblokuje wcześniej. Bo teraz się jakoś panicznie boję kupować rzeczy.
Ja mam i jadam - twaróg ze szczypiorkiem, jogurt. Wyniki mam dobre. Ale czekam że śniadaniem minimum 1godzine po eutyroxie.Dziewczyny, które przyjmują leki na niedoczynnosc tarczycy. Czy na śniadanie jecie produkty mleczne? Czy jest to raczej niewskazane? Ja do tej chwili jadłam a teraz wyczytałam, że tego typu produkty obniżają wchłanianie się leku..
Tez właśnie mężowi mówiłam, że po 30 tygodniu zacznę juz szalećJa mam od 17 tygodnia, zwykła taka poduszka z 3 pasami - między nogami i po bokach. Bardo wygodna, koło 60zl na znanym serwisie aukcyjnym![]()
Ja mam i jadam - twaróg ze szczypiorkiem, jogurt. Wyniki mam dobre. Ale czekam że śniadaniem minimum 1godzine po eutyroxie.
Ja też jeszcze boję się coś kupować. Mam dużo wypatrzone, ale jeszcze nie... Czekam do 30 tygodnia.
Ja po 30 tygodniu to juz nie wiem jak sie nazywam [emoji23] nie mam sily na biezace zakupy, a co dopiero wyprawke [emoji12]Tez właśnie mężowi mówiłam, że po 30 tygodniu zacznę juz szalećale teraz jeszcze na spokojnie
![]()
MatkoJa po 30 tygodniu to juz nie wiem jak sie nazywam [emoji23] nie mam sily na biezace zakupy, a co dopiero wyprawke [emoji12]