reklama

Majóweczki 2020

reklama
Mi też twardnieje brzuch Pani doktor przepisala mi luteine dopochwowo i zalecila oszczędzać się tym bardziej ze ja przeszłam operacje i mam skrócona szyjke więc u mnie to już Wogole 😥 na szczęście jak narazie się nie skraca ...

Dziewczyny, a co myślicie o pieluszkach wielorazowych? Nie są drogie, bo ok 30 zł za szt. Maluszkowi potrzeba 20/30 pieluch na cały okres pieluchowania, więc oszczędności są duże. Tylko zastanawiam się czy mogą uczulić itd?
Ja z córką używałam wielorazowych, żałuję że tak późno się o nich dowiedziałyśmy. Stosik został i będzie dla bobasa. Na prawdę warto sprobować😊 Zobacz grupy na fb, skarbnica wiedzy praktycznej

Kurde , mam problem z zatwardzenie... Za mało.wody i ruchu 😟 właśnie zeszłam zrowerku stacjonarnego. Zrobiłam trochę ponad 7 km w pół godziny. Muszę się wziąć w garść... W piątek kończę 6 a zaczynam już 7 miesiąc ciąży 🤦🏻‍♀️ zarazem 3 trymestr . Kiedy to tak zleciało ? Któraś mi powie ?

reklama
Mam pytanko czy was też tak bolą pępki?
To moja druga ciąża, w pierwszej nie miałam takiego problemu. A tetaz masakra, nawet koszulka podrażnia i powoduje u mnie ból. Koszmar [emoji33]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry