Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PięknyJa wszystko zamawialam z firmy MamoTato rożek, kokon, kolderke, spiworek do wozka. Prawda rodzimy w maju, ale nikt nie daje gwarancji ze wszystkie dni beda piękne i gorace, wieczory potrafią być bardzo zimne. Zobacz załącznik 1086405
Witam serdecznie wszystkie mamy
Poszukuję porad na temat wyprawki dla maluszka (jestem od jutra w 28 tc ☺). Z chęcią przeczytam wszelkie porady.
Chodzi mi w tym momencie o filtr dla maluszka, termin mam na 24 maja, jak wiemy, może świecić słoneczko a przełom lipca-sierpnia może być jeszcze bardziej słoneczny.
Stąd moje pytanie- polecacie jakiś filtr dla niemowlaka od pierwszych dni życia? Zależy mi głównie na chronieniu pysia, razem z narzeczonym mamy wrażliwą skórę i łatwo się spalamy, a nie chcę synka zakrywać pieluszką gdy będziemy na spacerze.
Postawiłam sobie za cel zaopatrzenie się w kosmetyki z firmy ziaja, (johnsons i nivea odpadają na starcie).
Macie jakieś pomysły?![]()
Dziękuję za odpowiedźZ tego co wiem u noworodkow i w ogole w pierwszych miesiacach nie zaleca sie stosowania kremow z filtrem. Po prostu unikamy wystawiania na slonce. Krem z filtrem po 6 miesiacu.
Kremy z firmy ziaja bym odradzala. Uczujala. Mam skore skłonna do podrażnień nigdy nie toletowalam ziaja. Oglsdalam kilkanascie filmikow na temat ich skladu i podobno sa kiepskie.Witam serdecznie wszystkie mamy![]()
Poszukuję porad na temat wyprawki dla maluszka (jestem od jutra w 28 tc). Z chęcią przeczytam wszelkie porady.
Chodzi mi w tym momencie o filtr dla maluszka, termin mam na 24 maja, jak wiemy, może świecić słoneczko a przełom lipca-sierpnia może być jeszcze bardziej słoneczny.
Stąd moje pytanie- polecacie jakiś filtr dla niemowlaka od pierwszych dni życia? Zależy mi głównie na chronieniu pysia, razem z narzeczonym mamy wrażliwą skórę i łatwo się spalamy, a nie chcę synka zakrywać pieluszką gdy będziemy na spacerze.
Postawiłam sobie za cel zaopatrzenie się w kosmetyki z firmy ziaja, (johnsons i nivea odpadają na starcie).
Macie jakieś pomysły?![]()
O kurcze... a ja już się zaopatrzyłam w płyn do kąpieli i krem na ewentualne odparzenia firmy ziaja.. Myślałam, że to w miarę 'lekkie' kosmetyki... to się zdziwiłamKremy z firmy ziaja bym odradzala. Uczujala. Mam skore skłonna do podrażnień nigdy nie toletowalam ziaja. Oglsdalam kilkanascie filmikow na temat ich skladu i podobno sa kiepskie.
Polecane to sa kosmetyku z rosseman hipp lub babydreamtak z yt filmikow.
![]()
Polska firma Vianek. To pierwszy krem do twarzy ktory mi pasuje oprocz Nivea i ktemu z witaminą a .![]()
A widzisz, ja osobiście ziaji używam, mój też tylko tego, a cokolwiek bym nie tknęła z nivea to od razu wysyp i problemy ze skórą.Kremy z firmy ziaja bym odradzala. Uczujala. Mam skore skłonna do podrażnień nigdy nie toletowalam ziaja. Oglsdalam kilkanascie filmikow na temat ich skladu i podobno sa kiepskie.
Polecane to sa kosmetyku z rosseman hipp lub babydreamtak z yt filmikow.
Polska firma Vianek. To pierwszy krem do twarzy ktory mi pasuje oprocz Nivea i ktemu z witaminą a .![]()