reklama

Majóweczki 2020

Pokaż efekt, jak skończysz remont :)
Nie przemęczaj się, rób powolutku.

No, koszty są ogromne. Ale dla dzieciątek wszystko 💪
Nie ma zbytnio zmiany zmieniłam jedna ścianę 😁 ale jak wstawię łóżeczko i komodę to pokaze 🙂 niestety trudno mi było dopasować kolor komody do mebli które już mam w pokoju ale trudno nie stać mnie na wymianę wszystkiego 🙄 ważne że będzie gdzie chować ubranka małego 🙂

reklama
Chyba wracają mi dolegliwości z pierwszego trymestru... Coraz bardziej zmęczona jestem, słabo mi się robi czasami... Ech...
Mi cała noga już drętwieje, aż po wzgórek łonowy i skurcze jednocześnie w łydce i stopie. Ale jak słyszę, gdy mała mówi "Mamo ja Cię kocham, i tatusia, i moją siostrzyczkę dzidziusia" to zapominam o dolegliwościach [emoji173]

Ja zaczynam jutro 34 tc 🙈
Strasznie puchną mi dłonie i stopy..
W nocy najgorzej nie umiem dłoni zacisnąć.
Wysprzątałam na błysk łazienkę i toaletę i musiałam się położyć - plecy + kłucie w pochwie 🤦‍♀️

Maz mi pojechał po kubełek - frytki sałatka i kurczak 😅

Ja zaczynam jutro 34 tc 🙈
Strasznie puchną mi dłonie i stopy..
W nocy najgorzej nie umiem dłoni zacisnąć.
Wysprzątałam na błysk łazienkę i toaletę i musiałam się położyć - plecy + kłucie w pochwie 🤦‍♀️

Maz mi pojechał po kubełek - frytki sałatka i kurczak 😅
Miałam to samo po dzisiejszym sprzątaniu 🥺.a tu jeszcze jutro no ale co powoli i do przodu 🙂

Chyba wracają mi dolegliwości z pierwszego trymestru... Coraz bardziej zmęczona jestem, słabo mi się robi czasami... Ech...
Mam to samo. Mam czasem zawroty głowy leżąc 🙄Przedwczoraj poszła mi krew z nosa, z obu dziurek. Myślałam, że takie rzeczy to tylko w pierwszym trymestrze. Na szczęście dziś na wizycie hemoglobina 13,3. Już myślałam, że przez to krawienie wyjdzie do niczego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry