K
karo88*
Gość
Nie ma zbytnio zmiany zmieniłam jedna ścianęPokaż efekt, jak skończysz remont
Nie przemęczaj się, rób powolutku.
No, koszty są ogromne. Ale dla dzieciątek wszystko![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma zbytnio zmiany zmieniłam jedna ścianęPokaż efekt, jak skończysz remont
Nie przemęczaj się, rób powolutku.
No, koszty są ogromne. Ale dla dzieciątek wszystko![]()
Taki już nasz los. Jak nie urok, to sraczka. Ale widok maleństwa wynagrodzi wszelkie niedogodności ciążoweChyba wracają mi dolegliwości z pierwszego trymestru... Coraz bardziej zmęczona jestem, słabo mi się robi czasami... Ech...
Mi cała noga już drętwieje, aż po wzgórek łonowy i skurcze jednocześnie w łydce i stopie. Ale jak słyszę, gdy mała mówi "Mamo ja Cię kocham, i tatusia, i moją siostrzyczkę dzidziusia" to zapominam o dolegliwościach [emoji173]Chyba wracają mi dolegliwości z pierwszego trymestru... Coraz bardziej zmęczona jestem, słabo mi się robi czasami... Ech...
Też mam coraz mniej sił, widzę, że coraz więcej śpię, czasami ciężko mi złapać oddech, bo Mały naciska na przeponę..Chyba wracają mi dolegliwości z pierwszego trymestru... Coraz bardziej zmęczona jestem, słabo mi się robi czasami... Ech...
Miałam to samo po dzisiejszym sprzątaniuJa zaczynam jutro 34 tc
Strasznie puchną mi dłonie i stopy..
W nocy najgorzej nie umiem dłoni zacisnąć.
Wysprzątałam na błysk łazienkę i toaletę i musiałam się położyć - plecy + kłucie w pochwie
Maz mi pojechał po kubełek - frytki sałatka i kurczak![]()
Mam to samo. Mam czasem zawroty głowy leżącChyba wracają mi dolegliwości z pierwszego trymestru... Coraz bardziej zmęczona jestem, słabo mi się robi czasami... Ech...
Mam to samo. Mam czasem zawroty głowy leżącPrzedwczoraj poszła mi krew z nosa, z obu dziurek. Myślałam, że takie rzeczy to tylko w pierwszym trymestrze. Na szczęście dziś na wizycie hemoglobina 13,3. Już myślałam, że przez to krawienie wyjdzie do niczego.