To mi takie małe buteleczki kupiła siostra mojego męża w Carrefour za 9,99![]()
Nie pamiętam ile zapłaciłam ale chyba też podobnie. Jednak wiadomo, kupowałam 2 lata temu, teraz nie wiem jaki może być tego koszt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To mi takie małe buteleczki kupiła siostra mojego męża w Carrefour za 9,99![]()
Ja mam po pierwszym dziecku dalam do czyszczenia gdzie tapicerkę samochodowa czyszcza funkielnowke odebrałamDziewczyny, pierzecie pokrowce na foteliki samochodowe? Jeden fotelik mam w garażu w kartonie i muszę go wyprać, ale drugi mam nowy i w sumie nie wiem. Sama nie wiem gdzie oni to przechowują, czy to jakieś czyste pomieszczenia czy jednak jakieś obskurne magazyny...
Ważne, ze chlopak zdrowy i rosnie jak na drożdżachJa właśnie po wizyciePan doktor zgodził się poprowadzić moja ciążę już do końca
ulgą
mały ok waga prawidłowo mieści się w normie ale powiem wam że nie pamiętam dokładnie ile
18...ileś waży
jedna miedniczke ma 7 mm ale kazał niby narazie się tym nie przejmować ...okulistę muszę ogarnąć no ale niestety moja już jedna odwołała wizytę nie wiadomo co w kwietniu masakra jest
![]()
CudownieJa właśnie po wizyciePan doktor zgodził się poprowadzić moja ciążę już do końca
ulgą
mały ok waga prawidłowo mieści się w normie ale powiem wam że nie pamiętam dokładnie ile
18...ileś waży
jedna miedniczke ma 7 mm ale kazał niby narazie się tym nie przejmować ...okulistę muszę ogarnąć no ale niestety moja już jedna odwołała wizytę nie wiadomo co w kwietniu masakra jest
![]()
33+2Cudownieu Ciebie który dziś tydzień i dzień?
![]()
A mama rośnie razem z nim w szerzWażne, ze chlopak zdrowy i rosnie jak na drożdżach![]()