Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam pajacyk na wyjście ze szpitala i do fotelika bo niewiadomo jaka pogoda będzie, a karteczkę tez mam taka cienka na wieczory chłodniejszeMnie znów jakaś niemoc dopadła.. toczę się za córką po domu i marze juz o położeniu się spać
Dziewczyny, zamawiałyście może jakieś pajacyki ocieplane lub kurteczki dla maluchów?
Matko, to mój w porównaniu do Twojego to niezła kluska, a tydzień młodszy33+2aż się zdziwiłam jak to leci
![]()
Kurcze, ja sama już nie wiem, czy kupować coś cieplejszego czy wystarczy zwykle ubranko, do samochodu i w samochodzie przykryć kocykien..Właśnie zastanawiam się jaki zamówić pajacyk zamówić... Myślicie, że taki wystarczy? Niby ocieplany ale nie wiem czy będzie konkretnie ciepły...
No właśnie też się zastanawiałam...Kurcze, ja sama już nie wiem, czy kupować coś cieplejszego czy wystarczy zwykle ubranko, do samochodu i w samochodzie przykryć kocykien..
Czyli będzie jeszcze więcej małego ciałka do kochaniaMatko, to mój w porównaniu do Twojego to niezła kluska, a tydzień młodszy![]()
Ja nie kupuję nic cieplejszego w małych rozmiarach, uważam że kocyk wystarczy, najwyżej opatulę go w dwa kocyki [emoji23][emoji23][emoji23]