Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny potrzebuje Waszej porady? Macie jakieś sprawdzone herbatki albo inne środki które można stosować w ciąży a które pomagają zwalczyć stres?
Moja mama jest w szpitalu w stanie ciężkim.. rokowania nie są najlepsze, a ja nie umiem sobie z tym poradzić, bo przecież nie da się tego świadomie nie przeżywać..![]()
Ogólnie mam niezły, dwa razy w tym tygodniu miałam na czczo 94, ale nie dzień po dniu. Raz też w tym tygodniu wywaliło po posiłku.@mouna87 a jaki mialas cukier?
O matko ! Strasznie współczuję!Dziewczyny potrzebuje Waszej porady? Macie jakieś sprawdzone herbatki albo inne środki które można stosować w ciąży a które pomagają zwalczyć stres?
Moja mama jest w szpitalu w stanie ciężkim.. rokowania nie są najlepsze, a ja nie umiem sobie z tym poradzić, bo przecież nie da się tego świadomie nie przeżywać..![]()
Dziewczyny, jak tam Wasi mężowie? Wychodzą, pracują, czy raczej zdalnie i siedzicie z nimi w domu? Moj na zakupy raz w tygodniu, do pracy co drugi dzień idzie i kontakt jakiś z ludźmi niestety ma.
@paula8907 mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki! [emoji173]
Dziewczyny mam pytanie... czy możecie mi doradzić skąd zamówić mini kosmetyki do szpitala? Nie chce mi się bawić w przelewanie w małe buteleczki [emoji85]