Luxuorius
Moderatorka
Trzymam kciuki za Ciebie by szybko udało Ci się zajść [emoji4]Chociaż moja intuicja mi mówiła, że coś jest nie tak, ale nie zamartwiaj się.
Liczyłam w głębi duszy, że będzie dobrze.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki za Ciebie by szybko udało Ci się zajść [emoji4]Chociaż moja intuicja mi mówiła, że coś jest nie tak, ale nie zamartwiaj się.
Liczyłam w głębi duszy, że będzie dobrze.![]()
Nie ma ci sie bac [emoji4]
Choc jeszcze wczoraj sama bylam na Twoim miejscu i sie stresowalam...
Daj koniecznie jutro znac .
Boże, jaka słaba jestem. Wszystko robię na raty.
Dam znać o ile dotrwam)
Jestem trochę przewrażliwiona po dwóch zdradach ale nie wolno myśleć w czarnych barwach.
Mi smierdzi pasztet, chyba kończę przygodę z nim. W tej ciąży wyjątkowo nie śmierdzi mi mięso. Teraz ciut lepiej się czuje.Mam to samo… Rano wstałam z mdłościami i wzięłam dzień na rządanie. Potem poszłam po zakupy które zrobiłam w trzech ratach i nie byłam w stanie wejść na czwarte piętro do mieszkania.
Gotowałam rosół i jak gotowało się mięso – wołowina to myślałam że zwrócę.
Hej Kochana [emoji8] gratuluję wizytyWitam się dziewczyny! A szczególnie z Lux [emoji8] bo znamy się z poprzedniej ciąży a tu fart, jesteśmy razem i tu!
Podczytywałam was z nadzieją że uda mi się tu trafić.
Dzisiaj miałam pierwszą wizytę, ciąża książkowa, serce bije, to 7tydz.-6t5d. [emoji3] a ja szczęśliwa!
Mam 32 lata.
Mam córkę z 2016r. Helenka, a teraz to moja druga ciąża.
Choruje od 10 lat na cukrzycę-typ 1 i Hashimoto od kilku lat - także starania o 2gie dziecko poprzedziły wizyty u lekarzy.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny! [emoji8]
Współczuję strat [emoji17] i trzymam kciuki za każdą z was [emoji123]!
Hej Kochana [emoji8] gratuluję wizyty