Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MigdalyNie wytrzymam dziś... Mam takie mega mdłości a jednocześnie jestem taka głodna, że nie wyrobię.. Do 10 jeść nie mogłam bo byłam w labo na badaniach a potem jak zjadłam to do teraz mnie trzyma i w gardle stoi... Eh. Może guma pomoże... [emoji21][emoji21] Helpppunkuu
Ja mam dzien pod tytułem: cos bym zjadla, ale nie wiem co. Mdli mnie niesamowicie i piersi mocno bolą.Z mojego sprzątania blada dupa… Od samego rana jak wstałam tak leżę i jest mi niedobrze, wstręt do jakiegokolwiek jedzenia. Tylko kwaśny kefir mi w chodzi.
Chodzi za mną jeszcze Kwaśna Pomidorówka i chyba uśmiechnę się do teścia
Tu się uspokoj. Zleci do jutra w momentNo wlasnie ja mialam jednorazowe jasnorazowe plamonie. Poprostu na wkladce jakas plama. Lekarz dal mi duphaston. Usg mialam robione w sobote i wszystko bylo dobrze. Ale z racji ze nudnosci dzisiaj brak to sie schizuje ze moja cuaza już się zakonczyla. Jutro wiwczorem kolejna wizyta i bardzo sie jej boje.
A ja jeszcze w niedzielę mialam nudnosci a teraz nic. Boje sie coraz bardziej ze cos niedobrego stalo. Przecież nie moga znikanac w 7 tyg. tak.nagle. W dodatku caly czas boli mnie brzuch jak na okres. Ja do jutra oszaleje, a jak pozniej to wszytsko przezyc.Ja mam dzien pod tytułem: cos bym zjadla, ale nie wiem co. Mdli mnie niesamowicie i piersi mocno bolą.
Wiecie co ja tez zaczynam czuc sie normalnie. Nie dolega mi juz zadna zgaga zaden bol zoladka zadne mdlosci - moze dzieki migdalom- czasami cos tam zakuje w podbrzuszu a no i piersi wieczorem bola najgorzej i tez zastanawiam sie czy wszystko jest ok ale trzymamy do piatkuA ja jeszcze w niedzielę mialam nudnosci a teraz nic. Boje sie coraz bardziej ze cos niedobrego stalo. Przecież nie moga znikanac w 7 tyg. tak.nagle. W dodatku caly czas boli mnie brzuch jak na okres. Ja do jutra oszaleje, a jak pozniej to wszytsko przezyc.