Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mi pomaga na bóle pleców. Z narzeczonym śpimy teraz oddzielnie więc mu nie przeszkadza - wadą jest to, że zajmuje dużo miejsca.
Całe szczęście, że tylko na twarzy. Nie mogę zastosować maści sterydowych, więc wykupiłam już pół apteki rożnych kremów nawilżających i emolientów i dalej nic nie pomaga :-( Chciałam pracować do kwietnia, ale zdecydowałam, że pójdę na wolne już w marcu, żeby ludzi nie straszyć
I jak tu nie przytyć
dzieki 
co do spania nie pomoge tez sie krece 
bedzie dobrze ;-)
a w pierwszej ciąży brałam ;-) mimo mojego słabego ciśnienia ;-) i nawet nie zeszłam ;-)
biedronkę nam dwa lata temu wybudowali, więc przynajmniej nie trzeba lecieć 3 km do auchana po jakieś zakupy ;-) bo w żabce wszystkiego kupić nie można ;-) autobus jeden, jako podmiejski, co 1,5 h ;-) ale nie zamieniłabym się na żadną inną lokalizację
cisza, spokój, blisko natury
w nocy dziki biegają, sarenki ;-) lisy to norma
raz nawet przyłapano łosia
uwielbiam to miejsce i w razie potrzeby zakupu większego mieszkania, czy też budowy (ale budowy to ja nie chcę, bo nie lubię mieszkać w domku), będziemy rozglądać się tutaj ;-)
do kołyski nic jeszcze nie mam ;-) i sądzę, że jedno starczy ;-) jakoś nie kojarzę problemów z mokrym wypełnieniem za czasów małego Mrówka ... mały Mrówek
kiedy to było!
:-)