Ewe1985
Mama Emilki :)
hej
Emilka pojechala z tesciowa
a ja mam w planie zrobic dzis kilka rzeczy ale mniej forsujacych niz wczorajsze mycie podlog
zapowiada sie przepiekna pogoda
cudownie slonko swieci szkoda ze spacerek dzis odpada ze wzgledu na te oskrzela :-( ale jutro jade do kontroli to łapne troche powietrza ;-)
Iza_marta lezalam przed samym porodem z Emi byla ze mna na sali dziewczyna ktora miala cukrzyce ciazowa i rowniez podjeto proby porodu SN u niej bo chciala ale skonczylo sie CC to u niej 4 dni po mnie urodzila zdrowego i slicznego Filipka ;-) nie wiem jak jest w Koperniku ale to juz zobaczysz co Ci gin powie i diabetolog bo nie mam pojecia czy cukrzyca jest wskazaniem do CC ?? nie martw sie nie taka CC straszna jak mowia ;-) kazda przechodzi inaczej z reszta tak samo jak SN.Z tym wyjatkiem ze na CC idziesz na termin a SN to juz loteria bo mozesz urodzic od 38 tc do 42 tc. wiec rozrzut niezly
Jaranti tez tak mialam przed urodzeniem Emi bałam sie wziaść na rece malenstwa takie ;-) ale zobaczysz po wyjsciu ze szpitala i pierwszej samodzielnej kąpieli swojej coreczki bedziesz juz bardziej pewna
Emilka pojechala z tesciowa
a ja mam w planie zrobic dzis kilka rzeczy ale mniej forsujacych niz wczorajsze mycie podlog
zapowiada sie przepiekna pogoda
cudownie slonko swieci szkoda ze spacerek dzis odpada ze wzgledu na te oskrzela :-( ale jutro jade do kontroli to łapne troche powietrza ;-) Iza_marta lezalam przed samym porodem z Emi byla ze mna na sali dziewczyna ktora miala cukrzyce ciazowa i rowniez podjeto proby porodu SN u niej bo chciala ale skonczylo sie CC to u niej 4 dni po mnie urodzila zdrowego i slicznego Filipka ;-) nie wiem jak jest w Koperniku ale to juz zobaczysz co Ci gin powie i diabetolog bo nie mam pojecia czy cukrzyca jest wskazaniem do CC ?? nie martw sie nie taka CC straszna jak mowia ;-) kazda przechodzi inaczej z reszta tak samo jak SN.Z tym wyjatkiem ze na CC idziesz na termin a SN to juz loteria bo mozesz urodzic od 38 tc do 42 tc. wiec rozrzut niezly

Jaranti tez tak mialam przed urodzeniem Emi bałam sie wziaść na rece malenstwa takie ;-) ale zobaczysz po wyjsciu ze szpitala i pierwszej samodzielnej kąpieli swojej coreczki bedziesz juz bardziej pewna

developer się nie postarał ;-) opóźnienie jednego dnia zyskaliśmy ;-) ale dzięki temu mamy dzisiaj cały dzień na zakup farby i tapety ;-) i może za wykładziną do komfortu podjedziemy ;-)
szwagier się zamlaskał 
wczoraj zachciało mu się przed 20 jak człowiek na spokojnie chce tv obejrzeć no mówie wam siły na niego nie mamy M chciał się ubrać w ciuchy robocze i pójść do niego z pytaniem czy nie pomóc bo ileż można K###A wiercić
no ale ma prawo i nic nie zrobimy współczuję tym co mieszkają bezpośrednio obok niego