Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aż chciałoby się plackiem leżeć
wczorajsze nasze pranie wyrzucone z suszarką na dwór...białe ciuszki maleństwa się piorą ( cała pralka wyszła) 

a jeszcze kolory i niebieskie same...szok ile tego jest 
oglądałam prognozę - weekend ma być taki cudny, a po niedzieli załamanie pogody
jakby to powiedział Wojtek Mann - w marcu jak w marcu ;-)
więc zalegam na narożniku dalej ;-)
i też mi się nie chce
najchętniej nie wstałabym z tego narożnika ;-)
We wtorek wizyta u gin. i przy okazji muszę się wybrać na zakupy dla siebie bo nie mam jeszcze koszul do szpitala i staników ;-) no i czas się chyba powoli pakować 
mopem machnie się ale nie dokładnie :-( Wczoraj jak przesuwałam łóżko to się załamałam. Chyba zaraz wezmę się za okno w sypialni i za podłogę...malutka więc powinnam dać radę, a teraz lecę rozwieszać te moje cudeńka <3 i nast pralka :-)
a potrafi też nieźle przywalić w pęcherz...mam wrażenie, że ma tam już malutko miejsca, no, ale niech jeszcze troszkę tam posiedzi!

) A to dlatego, że już prawie od miesiąca leżę plackiem - takie zalecenia lekarza. Skrócona szyjka + rozwarcie na 1 cm i twardniejący brzuch. Komputer mam stacjonarny wiec siadałam tylko na krótkie chwile w celu zakupu wyprawki
Doszłam w końcu na forum, zabierałam sie od wczoraj i jakoś mi brakowało czasu by wejść. Mieliśmy wczoraj gości - szwagierka z dzieckiem. I nastraszyła mnie, że wzrost decyduje czy będe rodzić naturalnie czy przez cesarkę. A co ma mój wzrost do porodu ?