Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
HejJa mieszkam w Austrii, USG mam co miesiac tak tu praktykuja. Brzuch mialam twardy jak kamien przez wiekszosc ciazy to kazali magnez pic, ale tez z tym trzeba uwazac jakbys miala za niskie cisnienie to nie pic lepiej bo jeszcze bys gdzies zemdlala i oczywiscie jakby sie pojawily biegunki to tez trzeba przestac bo mozna sie przemagnezowac. To uczucie w kroczu to chyba towarzyszy temu twardemu brzuchowi.Sprawdz sobie jak masz wysokie cisnienie lub w normie to zakup taki magnez rozpuszczalny w wodzie najlepiej z apteki
![]()

W tamtym tygodniu byliśmy u moich rodziców...pojedliśmy, miło spędziliśmy czas także lux. Dostałam całą masę ubranek, także teraz to mogę mieć i trojaczki
a tak serio to nic nie kupowałam bo jakoś mi się udało...większe już będę wyszukiwać teraz
ciężko mi jak cholera, napina się i strasznie naciska moja perełka . Robaczek mój ciągle się rusza i chyba nie jest jeszcze ułożony główką w dół, bo ostatnio zostałam skopana w pęcherzu. No chyba że to boksowanie było
Pupa albo głowa ciągle po prawej a dzisiaj już po lewej, także tańce i swawole tam sobie wyprawia 

a ja muszę mega cierpieć. Bo tym razem nie są ruchy tylko mega wywalanie jakby chciał wyjść przez skórę...już ma ciasno pewnie biedactwo . Muszę się już umówić na usg bo czas najwyższy