diabliczka00
Fanka BB :)
Nanncy tak Ci się wydaje bo patrzyłaś na to trzeźwo, jak będziesz w tej "chwili" to myślę że nie będziesz zwracała zbytnio uwagi...ale też nie wiem czemu się upierasz przy sn jak się boisz no i raz miałaś wypisane zaświadczenie...chociaż jak przyjdą bóle to sami zadecydują jak będzie potrzebne cc i np zagrożenie
martyna nawet mnie nie denerwuj tą pogodą
Ja dzisiaj chyba ze 3 razy wychodziłam do ogródka...teraz w miarę jeden skończyłam i zagoniłam lubego do grabienia a tutaj taka ulewa się wzięła
guzik z tego :/ Czemu w ciągu tygodnia nie pada tylko w sobotę jak ZUS nie sprawdza 
Ja grilla to już chyba ze 4 razy jadłam :-) korzystam ile wlezie
lody malinowe mmmmmm Jeszcze mam ochotę na sałatkę z tortelinii mniam , muszę se zrobić na tygodniu jak zdążę :-)
martyna nawet mnie nie denerwuj tą pogodą
Ja dzisiaj chyba ze 3 razy wychodziłam do ogródka...teraz w miarę jeden skończyłam i zagoniłam lubego do grabienia a tutaj taka ulewa się wzięła
guzik z tego :/ Czemu w ciągu tygodnia nie pada tylko w sobotę jak ZUS nie sprawdza 
Ja grilla to już chyba ze 4 razy jadłam :-) korzystam ile wlezie
lody malinowe mmmmmm Jeszcze mam ochotę na sałatkę z tortelinii mniam , muszę se zrobić na tygodniu jak zdążę :-)
Co się wybraliśmy po obiedzie na działkę popracować to zaraz się chmurzyło i nadciągała burza 

Przy pierwszej ciazy z Emilka wedlug usg Emi cala ciaze wychodzila duza wagowo.Lezalam w 33/34 tc w szpitalu bo rozmiekala sie szyjka i skracala wtedy juz na usg byla 2-3tyg. starsza.Kilka dni przed porodem trafilam do szpitala poniewaz Emilka malo sie ruszala i tu znow bylo robione kilkakrotnie usg przez roznych ginow na roznych aparatach i Emi wychodzila wagowo 4000-4500g plus duza główka.No ale ja sie upieralam ze musze sprobowac rodzic SN gin niechetnie sie zgodzil i powiedzial ze bedzie mnie monitorowal i jesli cokolwiek pojdzie nie tak to od razu CC.Wiec w dn.terminu porodu podano mi kroplowke skurcze zatrzymaly sie na 15 min.szyjka sie nie skracala nie postepowalo rozwarcie.Takze po kilku godzinach (moj gin badal mnie co godzine) zdecydowal wspolnie z drugim ginem ze zrobią CC.Emilka urodzila sie poprzez CC główka byla faktycznie duza a waga "tylko" 3750 g 55cm wzrostu hmmm z perspektywy czasu powiem Ci ze żaluje ze nie zaufalam ginowi i nie zgodzilam sie od razu na CC.Niepotrzebnie sie meczylam