reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

Dzień Dobry mamusie:)

Andzia - musiałabyś powoływać się na fakt, że pieniążki które dostałaś są już "skonsumowane" czyli po prostu je wydałaś w dobrej wierze, bo przecież nie wiedziałaś ze Ci się nie należą. Oczywiście nie może być ich na koncie na które została przesłana Ci pensja. Więc na oddawanie napewno nie musisz się zgodzić i bez Twojej zgody nikt Ci ich nie zabierze. Niemniej wątpię żeby pracodawca Ci chciał to podarować i pewnie i tak domagał się będzie zwrotu, a nie wiem czy sądzić w tej sprawie no i zadzierać z pracodawcą Ci się opłaca;) więc pewnie najlepiej dogadać się na zwrot w ratach i potrącenie w kolejnych miesiącach.

A odnośnie wkładek to mi jakoś żadne nie przeszkadzają, chyba nie leci mi aż tak dużo, napewno nigdy nie miałam problemu z przeciekaniem. Za to muszę kupić nowe staniki do karmienia, bo kupiłam ma Allegro taki badziew, że już wyglądają jak szmaty. Wiecie może gdzie można kupić dobre, takie mięciutkie na noc? Chyba w h&m widziałam, a nie bardzo mam czas na poszukiwania wiec chciałabym wejść, kupić i wyjść:)

A moje kochanie jeszcze dosypia po nocy:) wczoraj dostał nową karuzelę i muszę przyznać że póki co nawet przyciągnęła jego uwagę. Mam nadzieję, że jak podrośnie będzie jeszcze lepiej. Bo mam dla niego super bujaczek, który działa na niego jakby był po prądem:) jak tylko go w nim posadzę to jest wielki ryk. A czasem chciałabym żeby zajął się przez chwilkę sam sobą.

Ja zupełnie w ciąży odzwyczaiłam się od kawy choć nie mowię, że chętnie bym się nie napiła ale ja na diecie bezmlecznej, więc to żadna atrakcja taka kawa;) więc witam Was kubeczkiem zielonej herbaty:)

reklama
Witam :)
Chcialam tylko napisac ze tez niemam nic przeciwko zeby nowe mamusie dolaczyli do dzialu zamknietego :) tak :)

Ja tez uzywalam wkladek lansinoh strasnie je lubie i przy pierwszej ciazy tez :) tak :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mimi - a to jak możemy tam dołączyć? Bo dobrze by było żebyśmy majówki trzymały się razem, bo tu została nas już tylko garstka:)

Dzięki Megi* tak właśnie wyczytałam tez na necie. Gdybym nie zamierzała tam kiedyś wrócić do pracy to na pewno bym im tego nie oddała, ale w tej sytuacji lepiej z nimi nie drzeć kotów bo później będę miała przechlapane. Dobrze ze to tylko dwa miesiące.

Megi* dokladnie to sama niewiem :/ ale zaraz napisze do iza-marta ona skladla liste mam majowych.

Megi* jak bys mogla napis nick name wasze dokladnie takie jak macie tych mamus co jeszcze nie sa na prywatnej lisci.

Mimi - napewno: Megi*, Andzia 160281, juuustysienkaaa, kasia.artwik, Ewe1985, truskaffka, magosiaa

I jeśli jest ktoś jeszcze to niech się ujawni:)

Ja wkładki mam Tommee Tippee :tak: najbardziej mi odpowiadają ;-)

W h&m są biustonosze bez fiszbin, mięciutkie ;-) w dwupakach najczęściej :-)

Dwie kawy dziennie teraz pijam ;-) mam niskie ciśnienie, więc muszę sie pobudzać, by nie spać ;-) no i bardzo lubię kawę :-D Julowi nic nie jest ;-)

Ostatnia edycja:
Megi* dzieki. To ja zaczekam moze jeszcze ktos sie ujawni i przeszle taa liiste do iza-marta.

A teraz zmykam do spania u 2 w nocy jestem wykanczona :) mielismy przeprowadzke w sobote i teraz rozpakowuje wszystko ide chwile pospac dopoki moge :):):):)

reklama
Oj mrozona pycha. Tez moge pic kawe i inne rarytaski bo nie karmie. Oj ten moj maly nie lubi zestawu wozek plus dwor. Kreci sie, wierci,rzuca. Zazdroszcze mamom co wystawia dziecko w wozku i spi pol dnia. Mialam wypic spokojnie druga kaw a tu trzeba go giełdać w tym wozku. Niby cieplo a wieje jak diabli.

Do góry