iza_marta
Fanka BB :)
Magosiaaa napisałam do Cibie na prive w sprawie listy- daj znać czy dostałaś, bo mam jakiś problem chyba z wysyłaniem wiadomości. Nie wiem czy one wychodzą, bo w wysłanych ich nie mam 
Truskaweczka pytałaś o wakacje i nie pamiętam czy Ci odpisałam
Zmęczona jestem po. Ciężko było
Śliczne dzidzi masz!
Zresztą wszystkie fotki, które zamieszczacie są słodkie i piękne!
Truskaweczka pytałaś o wakacje i nie pamiętam czy Ci odpisałam
Zresztą wszystkie fotki, które zamieszczacie są słodkie i piękne!
co ta babka gada to sie trzyma kupy jak jasna cholera,chyba moglam nie ogladac, bo teraz bede sie bala zaszczepic.Czlowiek juz durniieje,naprawde. To co ona ( i z reszta wielu innych) ma sens.Ja juz nie raz czytalam ze szczepionki sieja spustoszenie w organizmie.I zwrocilam uwage ze w necie szczegolnie jesienia i zima pojawiaja sie artykuly na temat epidemi np grypy itp-wtedy spotkalam duzo opini ze sa to artykuly sponsorowane przez firmy produkujace szczepionki,zeby wplynac na sprzedaz.Bo co to za epidemia jesli odnotowano pojedyncze przypadki zgonow.Z drugiej strony ta nagonka w polsce przez lekarzy szczepic szczepic szczepic.Ze bez szczepionki 100 razy gorzej przechodzi sie chorobe.Z reszta szczepimy na gruzlice,krztusiec-ja nie slyszalam zeby sie teraz na to chorowalo.I tak wode z mozgu robia czlowiekowi.A duze koncerny produkujace szczepionki napewno zadbaja o to,zeby szary obywatel prawdy sie nie dowiedzial.