• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majówki 2014

Cześć

wygląda na to, że dołączam do Majowego wątku, witam wszystkich, postaram się nadrobić ile się da. Z tego co już czytałam jest raczej weteranką w Waszym gronie. Mam 2 córki, które były zaplanowane i zostały poczęte w pierwszym cyklu. Tym razem los a raczej kalendarzyk zadecydował za mnie;)

reklama
Witam dziewczynki ;)

KPe007, gratuluję bliźniaków Kochana :D:* Pozytywnie mnie zaskoczyłaś :) Ja wizytkę swoja pierwszą mam na 1 października. Chciałam przenieść na 24.09 (we wtorek), ale lekarz na szkoleniu wraca 23.09 (w poniedziałek) i raczej nie da się przenieść. Muszę wytrzymać te 10 dni. Najgorsze jest, to że 1.10 mam egzamin wewnętrzny na prawko i strasznie się denerwuje. Za dużo wrażeń jak na jeden dzień.

Właśnie skończyliśmy z mężem sprzątać całe mieszkanie, bo jutro rano jedziemy do jego mamy, świętujemy tam urodziny Tomusia i zabieramy teściową do nas na kilka dni:rofl2: Jeszcze nigdy nie mieszkałam z nią pod jednym dachem. Będzie ciekawie:-D

kurczaczek
no cóż jak muszę poczekać na te wyniki to poczekam, ale nie powiem, że nie denerwują mnie z tym czekaniem :P Co do rozmowy męża to dziękuję, że pytasz :) Kazali mu przyjechać jeszcze raz we wtorek z założonym kontem w banku (Bóg wie po co im) i będą rozmawiać o ofercie jaką dla niego mają w fabryce :)
Giovanna no to jesteśmy z tego samego rocznika :)
mamunia3 witaj i gratulacje :)
KPe007 kochana ja również grauluje podwójnych fasolek :D Ależ ten nasz majowy wątek owocny w bliźnięta :D

martuska, to mnie możesz zapisać :) ja mam pierwszą wizytę 26 września :)

Malusiolka, egzaminem wewnętrzym się nie stresuj :) nawet jak się czegoś nie wie, to na wewnętrznym raczej pomagają :happy: na zewnętrznym już nie :P

Lena, to trzymamy wszystkie kciuki za męża :-) ale po co im założone konto w banku? może chcą prać pieniądze? :-p

niunia, ja też mam straszne problemy z netem :/ masz może vectrę? :-p

Giovanna, no 11 godzin na nogach i to w ciąży może być męczące :/ a nie masz kontaktu z żadnymi szkodliwymi substancjami? bo do końca ciąży i tak byś chyba nie dała rady pracować :no:

aesthete moja praca jest raczej siedząca. Rzadko robie cos stojąc. Kontaktu ze szkodliwymi substancjami nie mam. Więc ogólnie jeśli chodzi o prace nie jest ani męcząca ani stresująca. problemem moze byc tylko te 11 godzin ale w ciazy mozna pracowac tylko po 8 godzin. wiec albo dogadam sie z szefem ze jesli bede w stanie to bede przychodziła na cały dzien, a jesli sił zabraknie to przerzucę sie na 8 h.

Dziekuje Lena_no:)

Na moim usg z wtorku w tym tygodniu widać było pecherzyk z cialkiem żółtym. Tym razem mam nadzieje na synka. Poprzednim razem poryczalam sie ostatnim usg jak mi babka po 7 miesiącach mówienia ze będę mieć wymarzona 2 córkę, próbowała wmówić ze to jednak chłopak i to na dodatek olbrzym...

Teraz obawiam sie wielu rzeczy, poprzednie ciążę były trudne - od patologii ciąży po opuchniecia nóg w takim wymiarze, ze słoń w zoo ma mniejsze. Zaczęło sie 4 miesiące przed porodem i wkłady 2 po. Czyli w grudniu a ja jedynie w japonkach...

Teraz dochodzi jeszcze sytuacja z praca i mieszkaniem...

Zobaczymy...

Coś mnie wzięło na kapustę kiszoną więc siedze teraz i zajadam:-D Cycki pękają mi dzisiaj z bólu... Jak tak dalej pójdzie to nie zmieszczę już ich w żaden biustonosz. Chyba muszę wkrótce wybrać się na zakupy:tak:

aesthete to jest pośrednik więc to oni będą go zatrudniać i wysyłać do roboty do fabryki. Będą mu też płacić więc pewnie po to :) Tylko dziwi mnie, że już chcą, a przecież tej pracy jeszcze nie dostał. Dziękuje za kciuki :*
mamunia kochana trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło i oby tym razem był to wymarzony synek :)

reklama
Lena, no właśnie o to mi chodzi, że nie ma jeszcze umowy, a już chcą konto :happy: bo z reguły nr konta się podaje przy podpisywaniu umowy :P
ja też kupiłam sobie dzisiaj kapustę kiszoną :D ale jeszcze jej nie zajadam :-p

mamunia​, każda ciąża jest inna, więc nie martw się na zapas :) będzie dobrze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry