Straciatella
Fanka BB :)
ja mam ochote na hamburgera.. ależ grzeszę!!!! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

a nawet rozpocznie się 10 ;-)Jutro już wypadnie u mnie 9tc![]()
cześćNie widzę tematu w który mogłabym się przedstawić, a więc tutaj. Dołączam do Was drogie majówki. Mój termin to koniec maja. ok 28-29, Mam na imię Sylwia, lat 27 to nasze drugie dzieciątko. Starsza córeczka ma 14 miesięcy i ma na imię Natalka. Udało się w pierwszym cyklu staraczkowym.
I nie wiem czy tu mogę pytać ale czy któraś poszła na L4 od razu i ma zamiar ciągnąc do końca ciąży?
witaj na majówkach ;-)
zazdraszczamwitam przy kawusi![]()

spałam od 20:30 do 5:30Kurcze niedawno wstałam a usnelam pewnie przed 24. strasznie sie ostatnio nie wysypiam... mogłabym spac całą dobe...
i jakoś specjalnie nie czuję się wyspana ;-)witaj w klubie ;-) mnie całą noc mdliło, aż do odruchu wymiotnegoJa miałam kiepską noc. Żołądek i głowa mnie bolałaDo tego doszły mdłości. Objawy ciążowe się coraz bardziej nasilają
![]()
mąż twierdzi, że przy Mrówku też tak miałam, ale ja kurna nie pamietam żeby mnie tak całą noc trzymało
Dziewczyny zastanawiam się czy to prawda, że w 2 ciąży szybciej widać brzuszek..., bo u mnie naprawdę zaczyna być widać. Z synkiem taki brzuch miałam w 12 tygdoniu jakoś![]()
mi brzuch wyspoczył dopiero w 16 tygodniu ;-) a teraz za dużo sadła by coś było widać ;-) wam chudzielcom widać szybciej 
mojej przyjaciółce ginka poleciła używanie tamponów ;-) i chodziła całą ciążę, zero nieprzyjemności ;-)Co do basenu - w ciąży nie będę chodzić. Często łapałam jakieś wirusiki (grzybki, drogi moczowe itd) więc nie wyobrażam sobie przechodzić przez to w czasie ciaży. ;-)
chleb razowy z szyneczką i musztardą dijonCo dzisiaj jemy?
Ja właśnie wsuwam ryż z mlekiem dr. oetkerea![]()
i obowiązkowo ogórkiem kiszonym ;-)
odrzuciło mnie od moich ukochanycgh brokułów
mniam