reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

Współczuje dziewczynki bóli żołądka i oby jak naszybciej przeszło...

Ja chyba mam objaw ciążowy w postaci bólu pleców i to dość konkretny. No i te piersi... nie mogę narzekać na rozmiar ale teraz... szok ogromne i bolące. Cały czas kłuje mnie lewy jajnik a pozatym wszystko ok :-)

Moja niunia cały dzień dziś gorączkuje i jest nie do życia a ja dziś totalnie nie mam cierpliwości . Chyba hormony buzują

Perełka, cieszę się ,że wszystko jest w porządku. Może faktycznie wybiorę się do Rożnowskiego na 1 wizyte a później zastanowię się co dalej

Martuska507 co ma być to będzie, a będzie dobrze teraz dzidzia najważniejsza ! :tak:

reklama
Perełkaja własnie też nie lubię zmieniać i wolałabym do swojego ale po 1 jest teraz na urlopie , a po2 tak jak wcześniej pisałam koszty :)

Rożnowski chyba cennik ma wywieszony tylko po to , żeby mial bo z tego co słyszałam od każdego inna kwote bierze ;-) Ale, że mnie nie zna to ta górna kwota pewnie hehe

Powiem Ci, że niekoniecznie dzisiaj więcej ode mnie wziął chyba zależy też co wykonuje :)

Wydaje mi się, że on jest najtańszy z tego co słyszałam od koleżanek bo chodziły i do Chwiruta Kowalskiego i Kosowskiego.

do Kossowskiego mam umówiona wizytę na NFZ ,zapisałam się jeszcze przed ciąża na 17 października .To też jeszcze trochę. Chciałabym chociaż taka tydzień już pójść sprawdzić czy wszystko w porządku:tak:

W poniedziałek pobiegnę na betę - ja nadal nie wierzę :-) Jeszcze nawet mój mąż nie wie bo jest cały czas w pracy :)

Mamunia3 a gdzie suwaczek sie pytam???;)

Ja sie tak malo wczoraj odzywalam bo bardzo slabo napisalam ten egzamin i generalnie caly wieczor przeplakalam... I mimo, ze moja przyszlosc stoi pod znakiem zapytania to dzisiaj jest lepiej i wiem ze ni wolno mi sie denerwowac. Dziewczyny czy Was tez tak strasznie bola plecy? Ja nawet chwili ustac nie moge bo zaraz mnie zgina z bolu...:(

Tabelke z wizytami zaktualizaowalam. Czekam na dalsze info:)

Zrobiłam, przysięgam ale pisze z telefonu i nawet nie wiem ze go nie ma, bo waszych tez nie widzę.

Kurczę nie dobrze z tym egzaminem, nie ma jakiejś poprawki?

Martynia gratulacje!!!

Dziewczyny odebrałam tez dziś inne wyniki m in tibic to jest jakieś tam wiązanie żelaza, pamietam jak mi kiedyś naczyniowiec tłumaczył zdjeć to zwykle żelazo ma duże wahania i nie jest miarodajne i kazał robić ten tibic. I okazuje sie ze przy okazji w zestawie jest zwykle. I niespodzianka - we wtorek po nieprzespanej nocy miałam niedobór żelaza a wczoraj po przesłanej było w środku normy. Czyli moje zasr.... machanie nogami musi mieć związek z tym żelazem.

Ostatnia edycja:
O rety, rety... Tak mnie głód przycisnął przed chwilą, że musiałam czegoś szukać do jedzenia! Siedzę jeszcze w pracy, obok kfc... A myślałam, że taka cwana jestem, że sobie dziś paczuszkę ciasteczek zbożowych zabrałam - poszły na drugie śniadanie. Będę się musiała lepiej zabezpieczać żywieniowo ;-)
Perełka86 cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze. Widziałam, że bardzo się martwiłaś, a teraz masz takie piękne zdjęcia z usg. Dbaj o siebie i mniej się denerwuj :happy2:

Tabelka zaktualizowana :) Coraz więcej nas!
Mój żołądek nadal w kiepskim stanie :/ Po pracy przestał boleć, a teraz to już normalnie czuję jakby ktoś mi go ściskał z całej siły od środka :( Aż w żebrach to czuję.
Dzięki za rady dziewczyny! Będe próbować czego się da, bo strasznie mi już ten ból uprzykrza życie.

Jutro rano usg i zaczynam odczuwać mały stresik :p
Mam nadzieję, że fasolka ma się dobrze i zobaczę serduszko.

CrystalEye mój synek też ma przedszkole 3 godziny dziennie :) Trzymam kciuki za Twoją i moją jutrzejszą wizytę :D

Aśku dzięki kochana. Wykańcza mnie ten żołądek już. U Ciebie za to mdłości widzę. Uroki ciąży :D

Martynia no to jedziemy na tym samym wózku. A już myślałam, że coś ze mną nie tak :p Gratuluję serduszka :)

perelka mój ząb już dzisiaj nie boli, ale nie chcę czekać już, bo kilka razy tak się właśnie załatwiłam :p Też panicznie się bałam dentysty. Uraz z dzieciństwa. A kilka miesięcy temu jak poszłam to byłam w szoku, bo kompletnie nic mnie nie bolało:szok:

martuska, mnie też strasznie plecy bolą :( jak będę na kolejnej wizycie to zapytam, czy mogę chodzić na masaże :tak:

szkola, ja już po mału oglądam rzeczy, ale jeszcze nie kupuję, ale chyba za niedługo zaczniemy... żeby nie robić sobie jednego wielkiego wydatku, tylko rozłożyć to w czasie :)

Perelka, nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszystko ok :) i nie strasz nas więcej ;-)

ja dzisiaj znowu cały dzień sama w domu byłam... :no: i tak się zapowiada kilka najbliższych dni :baffled:

reklama
Zosiasamosia ja mam w lewym 7 dziurek, nie używam ich już z 8-10 lat i żadna się nie zarosła (ostatnio sprawdzałam)

Oj ja twisterów/wrapów mam już przesyt w ostatnim czasie :) Często robię sama w domu, są milion razy smaczniejsze niż te kupne ;-) Dzisiaj i wczoraj robiłam kebaby, wczoraj zjadłam 2, a dzisiaj 3 :sorry2::rofl2: no ale wyszły mi przewspaniałe ;-) zjadłam tez pół opakowania ptasiego mleczka... a tłuszczyku przybywa w tempie błyskawicznym...

Lena powodzenia na wizycie!!

Witam też nowe mamusie!! :-)

Crystaleye, nie wiem jak w Irlandii ale w Anglii moja koleżanka pierwszą córę urodziła przez cc, a synka (druga ciąża) rodziła naturalnie.

Zdrówka chorującym!! Na mnie antybiotyk nie zapeszając chyba zaczął wreszcie działać...

Ponawiam pytanie o makrelę z puszki w sosie pomidorowym? Można nam ją jeść w takiej postaci czy tez nie?
Bo ser feta to chyba możemy?

Do góry