Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Oczywiście miniaturowe pomieszczenie rodem z PRL z jakimiś skrzypiącymi twardymi krzesełkami. Pełno chorych, kaszlących, niektórzy z gromadką rozbrykanych dzieci. Do tego kobitka, która była jeszcze daleko po mnie, nagle wepchnęła się jako pierwsza. I oczywiście awantura !!! Zresztą sama ją zrugałam jak już wchodziłam... 

. No szok!!!! ja mówię facetowi w rejestracji, że ostatnio było tu tyle ludzi, że zasłabłam a ja nie mogę tak...to powiedział, że powinni mnie obciążyć kosztami tych wyników, skoro wyłudzam je na NFZ !!!! czy jakoś tak... Na dodatek chciał mnie zapisać do gina na koniec października i dopiero babki tam mu podszepnęły, że ja w ciąży jestem i żeby się uspokoił i zapisał mnie wcześniej... To się nazywa służba zdrowia na NFZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak już raz znalazła to będzie na pewno kiedyś szukac czy coś fajnego czasami gdzieś rodzice nie ukryli :-)
Az nadrobic Was nie moglam.. Nie wiedzialam ze istnieje watek o badaniach i zdjeciach.. Jeszcze 17 dni i trzeci raz zobacze moje Dziecię ;-)Az sie nie moge doczekac... Nic nikomu nie odpisze, bo juz nie wiem co komu