aeshete u mnie była identyczna sytuacja na usg połówkowym 9 lat temu. Też mi było bardzo przykro. Ale tj pisza dziewczyny, wszystko się odmieniło, potem mówił, ze drugą też by chciał dziewczynkę
. Gratulacje udanych badań.
karmelowa dobrze, że dałaś sobie czas na przemyślenia. Emocje są silne, zwłaszcza w ciazy, jednak to są tak powazne decyzje, ze trzeba je podejmować nie na wariata.
ewelinka przykre to, że mąż nie potrafi odciąć pępowiny. Szkoda, ze nie mozecie porozmawiać o tym, może w końcu sam dojrzeje.
karmelowa dzięki za link, zarejestrowałam się
. Gratulacje udanych badań.karmelowa dobrze, że dałaś sobie czas na przemyślenia. Emocje są silne, zwłaszcza w ciazy, jednak to są tak powazne decyzje, ze trzeba je podejmować nie na wariata.
ewelinka przykre to, że mąż nie potrafi odciąć pępowiny. Szkoda, ze nie mozecie porozmawiać o tym, może w końcu sam dojrzeje.
karmelowa dzięki za link, zarejestrowałam się
Ostatnia edycja:
Więc nie muszę bardzo wymyślać
zjadłabym bigosuuuuuuuuu :-)
mnie tu jeszcze nie było, kiedy dowiedziałam się o darmowych próbkach
ale warto od czasu do czasu wpisywać w google darmowe próbki dla dzieci, zawsze coś wyskakuje by zamówić za free:-) hmm przydałby się osobny wątek- "darmowe próbki":-)
szlag by trafił, spisałam adres z allegro, widać innej firmy. już drugi raz wysyłałam, każda przesyłka po 50zł (ta pomylona jak się okazuje), wiec będzie i trzecia