• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Ewwe mnie nic nie boli raczej. Szczerze mówiąc to najbardziej nieprzyjemne są dla mnie wieczorne gazy, jak to się wszystko przemieszcza to potrafi mnie nieźle kłuć. I czasem zakłuje jak mocniej kichnę. Także nie powinnaś się martwić, tak myślę :happy:

Co do tego patrzenia w monitor. To nie tak, że zabroniła, ale leżanka jest praktycznie pod monitorem w taki sposób, że się po prostu nic nie widzi. Ona tam sobie popatrzyła, porobiła fotki i tyle z tej imprezy miałam ;-) Może przez brzuch sobie popatrzę, albo pójdę na jakieś 3d, ale to jak dzidziuś większy będzie :happy:

reklama
odstawić mięcho w ciąży :szok: a co zrobić gdy dzieć marzy o mięsie? :-D mięsożerce mam małego ;-) bo obiady mięsne to jak najbardziej na tak ;-) a obiady bezmięsne ... ble :eek: ;-)
szpinaczku, zjadłabym szpinaczku ... ale najmłodsze dziecie nie przyjmuje jeszcze :wściekła/y:

EWWE czasem coś zaboli ;-) raz mocniej, raz słabiej ;-) zbytnio nie zwracam na to uwagi ;-)

dzięki:) mnie martwi wlasnie totalny brak odczuc ze strony brzucha, ale pociesza mnie wlasnie fakt ze mi non stop niedobrze, choc nienawidzę tego.No nic, muszę się uspokoić i uzbroić w cierpliwość. W końcu do tej pory maluszek ładnie rósł, pęcherzyk też więc pewnie nie powinnam mieć powodów do obaw.

Co do unikania mięsa w ciąży to ja nawet nie muszę, mój żołądek je wyleiminował z diety samoistnie. Praktycznie jak wszystko:/ ... niestety;(

Zosiasamosia ja mam z tymi gazami i jelitami indentycznie. Tak mnie bolą wieczorem, do tego żoładek jeszcze i non stop mi się odbija:)

Ostatnia edycja:
Ewwe - ja mam czasami wieczorem takie ciągnące chwilowe bóle brzucha i faktycznie nasilają się przy dłuższym siedzeniu. Spokojnie nie denerwuj się, na pewno Twoje bóle nie są groźne.:-) Buziaki.:-)

Aśku - ja kocham szpinak,:-) ale tak samo mi jakoś nie wchodzi, dzisiaj będzie kolejna próba.;-)

Teraz idę sprzątać, ale w przerwach będę zaglądać. :-p

Wczoraj w Tesco była degustacja kiełbasek z grilla:-) i z maluszkiem byliśmy fantastycznymi degustatorami. ;-)

ewwe mnie to co jakis czas albo cos zaboli, albo pociagnie, od wczoraj pobolewa mnie troche jajnik, czasem brzuch ciagnie.

Ale u mnie najgorsze sa hemoroidy. Teraz bede miala chyba hard core.

Ja na porodowce bylam jakies 3 godzinki. Mam nadzieje, ze teraz pojdzie jeszcze szybciej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry