reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

reklama
Jezuuu... dziewczyny, codziennie koło 14:00 dopada mnie takie zmęczenie i senność, że nie jestem w stanie nic robić i tylko bym spała do rana :/ i brzuch dalej boli :-( już chcę do gina, zobaczyć coś na usg...

Jezuuu... dziewczyny, codziennie koło 14:00 dopada mnie takie zmęczenie i senność, że nie jestem w stanie nic robić i tylko bym spała do rana :/ i brzuch dalej boli :-( już chcę do gina, zobaczyć coś na usg...

tw spanie to ja też mam.. zwylke było w południe a dzisiaj cały dzień jakiś taki do d***
a kiedy do lekarza się wybierasz??

hej dziewczyny. Dzisiaj robłam test no i I kreska:( w sumie okres mam dostać 08,08 albo koło 11. Może za wcześnie robiłąm. Juz sama niewiem ale sie nie nastawiam:(:(

CrystalEye, myślę, że może być jeszcze za wcześnie. Powtórz za kilka dni. Mi kilka dni przed @ wychodził jedynie cień cienia.
Straciatella, bardzo mi przykro z powodu babci:-( to ta babcia, która pilnowała Twojego synka? Mój tata też miał nowotwór, przy każdej kontroli panicznie boję się o jego wyniki:-(

Co do tych wszystkich przesądów, to ja staram się podchodzić do tego z dystansem. Nie wyobrażam sobie układać życia zgodnie z zabobonami (tego nie rób, tak nie patrz...). Jakby człowiek w to wszystko wierzył, to strach zachodzić w ciążę. Pamiętam, że tak samo było przy okazji ślubu, masa głupich przesądów:-p

Witamy nową majóweczkę:-) trzymam kciuki za pozytywny test!!!

Witam sie po pracy :)
Napisze tak ogólnie.
Współczuje z powodu babci.
Szkoda mi was dziewczyny z powodu tych mdłości ale z drugiej strony wam zazdroszczę bo mnie tylko piersi bolą i chce mi sie trochę częściej siusiu ale już nie tak jak np 3 dni temu bo wtedy latałam co chwile. Boje sie że znowu poronie zwłaszcza że mnie ten brzuch boli dzisiaj znowu:(
Wzięłam no spe i zobaczę wczoraj jak byłam u ginki po l4 to musiała mi zrobić jeszcze raz usg i nie wiem może o zaszkodziło:-( Nie zawracam wam głowy i sie na razie kładę.

szkola13 rozumiem Cie też się boję:-(ja też mało co objawów mam piersi takie pełne i bolą no i ten brzuch daje w kość

Ps. co do zabobonów ja w nie nie wierze z tego by wyszło, że cale 9 miesięcy musimy nic nie robić i odleżyn się nabawić:tak:

Ostatnia edycja:
moj brzusio posmarowalam kremem na oparzenia se i recznik zimny mam :( ja to mam pecha:( taka ochote mialam na cole ze sie nie powtrzymalam :) nie dalam rady:D

jak myslicie jak lepiej rodzic? jak wy myslicie ? ja chyba zdecyduje sie na cesarke :)

reklama
jak myslicie jak lepiej rodzic? jak wy myslicie ? ja chyba zdecyduje sie na cesarke :)
moja siostra miała cesarkę, a ja chcę naturalnie jeśli oczywiście nie będzie przeciwwskazań :tak: po naturalnym porodzie szybciej się do siebie dochodzi i brzuch też szybciej wraca do formy ;-)

Straciatella, bardzo współczuję z powodu babci :-( dopiero teraz doczytałam, gapa ze mnie :baffled: mi babcia zmarła 3 tyg przed naszym weselem :-( więc moja rodzina cała w żałobie była :-(

Do góry