Makao
Fanka BB :)
Z tego co wiem firma która zatrudnia powyżej 20 pracownikow, wypłaca sama. Dopiero gdy zatrudniają poniżej 20 os. wypłaca ZUS. Jeśli sie mylę niech mnie któraś poprawi![]()
prawda, firma płaci
aesthete namówiłaś mnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego co wiem firma która zatrudnia powyżej 20 pracownikow, wypłaca sama. Dopiero gdy zatrudniają poniżej 20 os. wypłaca ZUS. Jeśli sie mylę niech mnie któraś poprawi![]()
ja mam czarneaesthete namówiłaś mnieP kupiłam granatowe dresy
![]()

niestety moja dentystka ma przekroczone limity i dopiero w grudniu mam pytać, a chciałam skontrolować co się tam dzieje
A ja sobie wlasnie sprezentowalam czytnik ebooków, bo mimo że wolę czytać pachnące książki - to do biblioteki mam taki hektar ze fizycznie nie dam rady tam dojsc
Moi znajomi na synka Ksawerego wołają Ksiui strasznie - nie wiedzieć czemu - mi się to podobało
![]()
leże i tak myślę że zjadłabym kromeczkę z konserwą, aromatycznym lunchmeetemwiem wiem, sam syf, ale takl bym zjada....
trochę mnie muli, ale najbardziej chyba na mysl że zaczelam robić porzadki w szafie z ciuchami:// i się zebrac ie mogę żeby skonczyc.
no i generalnie coś mnie przymuliło, wymiotować mi się chce
czuję się paskudnie ... :-(mi tam zapach nie jest potrzebny ;-) kocham swój czytniczek ;-)A ja sobie wlasnie sprezentowalam czytnik ebooków, bo mimo że wolę czytać pachnące książki - to do biblioteki mam taki hektar ze fizycznie nie dam rady tam dojsc![]()
Podczytuję Was, ale jakoś nie umiem się wbić w rozmowę, może dlatego, że czasu brak i bywam sporadycznie na forum. W każdym razie - pozdrawiam serdecznie :-) :-)