aesthete
Fanka BB :)
ja też mam póki co biurko z częścią dokumentów w sypialni, ale biurka się pozbędę... ja jeszcze wynajmuję biuro, więc wszystkie papierki raczej tam przerzucęNa razie nie mogę przekonać męża żeby wynieść jego biurko z komputerem do salonu, bo u nas w sypialni nie może być biura i klikania ciągle w tę klawiaturę, ale nie chce mnie posłuchać. W sumie niedługo nie będzie tam pustej sciany. Trochę ma racji, żeby tam został, bo do salonu mamy kupić jeszcze meble. Jakoś się tak złożyło, że mamy w nim tylko dużą szafę i starą półkę pod telewizor a brakuje jakiejś witryny na szkło i komody. Jak już je zakupimy to będę mogła tam przenieść nawet swoje rzeczy ze swojej komody z sypialni a tam umieścić rzeczy dziecka.
Jest jednak problem - gdzie wziąć komputer? przecież dzidzia nie może spać z nami w sypialni i z komputerem i papierami firmy M... Pomocy!!! :-(
ja na szczęście nigdy opryszczki nie miałamDziewczyny , a czy macie problem z opryszczką ?

to ja mam wizytę u gina 13.11ja mam badanie prenatalne 13.11, mam nadzieję, że będzie to szczęśliwy dzień.
powodzenia życzę
A mówił Wam już lekarz o brodawkach? żeby masować piersi ręcznikiem frotte i najpier puscić zimną wodę a potem ciepłą??
ja bylam wczoraj w szoku jak mi się zapytał, czy nie są wklęsłę
a co do brodawek to nic mi nie mówił, ale badał mi piersi, więc chyba jakby coś nie tak było to by chyba powiedział?
o tak! tak jak na ustach nigdy nie miałam opryszczki (mogę się z M całować jak ma opryszczkę i nic), to kiedyś M mnie zaraził opryszczką tam na dole...Bo opryszczka w strefie intymnej to już w ogóle nie żarty.
ból niesamowity, nawet nie wiedziałam że tam może się zrobić opryszczka
dlatego jak on ma opryszczkę to zero oralnych pieszczot matko, dziewczyny, ja dzisiaj cały czas głodna jestem, a na nic ochoty nie mam