diabliczka00
Fanka BB :)
no Ty już sama wiesz jak się czujesz... ale może akurat trafiłabyś na dobra "ekipę szpitalną"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny. U nas dziś kiepski dzien. Wstajac rano z łóżka zakręciło mi sie w głowie aż do wymiotów :/ nigdy czegoś takiego nie miałam. Leżałam cały dzien, za każdym przekreceniem głowy i podniesieniem sie znów żołądek w gardle i karuzela. Chodziłam wzdłuż ścian. Na domiar złego zaplamilam wieczorem krwią. Niewiele ale ten krwiak dalej daje i sobie znać ze wciąż jest. Do tego doszedł twardy brzuch wiec dzwoniłam do ginki, ale fenoterol wycofali, zamiennika na to nie ma. :/ juz nie wiem jak mam leżeć, żeby nic sie nie działo. Nieszczęścia u nas chodzą stadami!
"i nie zapomne jednego młodego rezydenta/praktykanta lekarza "jak zaczną się krwawienia to proszę dać znać - czekamy na najgorsze.."
Możecie mi wyjaśnić jak wygląda połóg ? Dokładnie i szczegółowo. I kiedy można wrócić powiedzmy do pracy ?![]()