reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

reklama
Witam się z rana :)
Zaraz do pracy uciekam. Dobrze, że to już połowa tygodnia :)
W sobotę synuś ma 4. urodziny i powinnam już myśleć o jakimś torcie.

aesthete z brzuszkiem to różnie bywa :) U jednych pojawia się wcześniej, u drugich póżniej. W pierwszej ciąży widać po mnie było, że jestem w ciąży dopiero w 6 miesiącu. A w 9 jak przyszłam na porodówkę to pielęgniarka nie wierzyła, że to już końcówka :D Mówiła, że pewnie będe mieć małe dziecko, a tu proszę... Tomek ważył 3850g :)

CrystalEye ja wizytę będe mieć o 10:30 to zdam relacje i będe czekać na wieści od Ciebie :)

Wasila super wieści : Gratuluje serduszka :)

izzimum gratulacje i witaj :)

Hej dziewczynki skoro świt... Dzisiaj pospalam... ;-)

Izzimum witamy! Pewnie nie planowaliscie tak szybko, ale fajnie bo mała różnica wieku będzie...

Lena udanego dnia w pracy, oby szybko zlecial...

witam :tak:
spać, spać, spać :zawstydzona/y: cała rodzinka miała problemy ze wstaniem :sorry: delikatny poślizg do pracy ;-) ale ostatecznie i tak przed 7 odbijałam kartę, więc jakiegoś wielkiego spóźnienia nie było ;-) tylko w drodze do przedszkola młody musiał za mną lecieć :laugh2: gnałam do przedszkola niczym Robert Korzeniowski ;-) z niecierpliwością odliczam dni do końca remontu ulicy przy przedszkolu mrówkowym :tak: by podjeżdżać pod przedszkole, a nie porzucać auto na jakimś osiedlu ;-) 15 minut zawsze więcej w domku przy normalnej trasie :shocked2:

Asku nie wiem czy już pisałam wczoraj ale mamy mniej więcej takie same fasolki ja dzisiaj według usg mam 4 tydzień i 3 dzien
zobaczymy co mi wyjdzie na usg ;-) wizyty jeszcze nie miałam :sorry:

w ogóle wrzucę wam foto. Zobaczcie: leci mi 7 tydzień, a jaki już mam bęben... Jak tak dalej pójdzie, to pod koniec ciąży w drzwiach się mieścić nie będę :confused2: wy też tak macie?

Zobacz załącznik 583215
spokojnie ;-) może teraz wyskoczy, a później będzie rósł wolniej ;-) przy Mrówku mój brzuchol wyskoczył po 16 tygodniu, a kilka dni przed terminem w pasie miałam - uwaga -123 cm :eek: do 22 tygodnia chodziłam w normalnych spodniach :sorry:
teraz również mi nie rośnie, bo najpierw musi przez sadło się przebić ;-) :-D

Melduje, że u nas wszystko w porządku, serduszko bije, fasolka rośnie a ja sie niezmiernie cieszę! Jutro dopisze więcej w odpowiednim dziale,dobranoc
super, gratki, gratki!

Lena, Aśku, obawiam się że mogę mieć podobnie jak moja siostra. Ona już w 3 miesiącu miała brzuch jak moja koleżanka w 7. ;) a przed porodem miała podobnie, bo 130 cm w pasie :o

Dziewczyny, ja weszłam na moment, bo jadę na chwilę do biura i potem z mężem jedziemy odpocząć :) wracamy jutro wieczorem więc nie piszcie za dużo żebym nadrobiła ;)

Miłego dnia :*

Lena, Aśku, obawiam się że mogę mieć podobnie jak moja siostra. Ona już w 3 miesiącu miała brzuch jak moja koleżanka w 7. ;) a przed porodem miała podobnie, bo 130 cm w pasie :o

Dziewczyny, ja weszłam na moment, bo jadę na chwilę do biura i potem z mężem jedziemy odpocząć :) wracamy jutro wieczorem więc nie piszcie za dużo żebym nadrobiła ;)

Miłego dnia :*

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, odpoczywajcie i bawcie sie dobrze ;-)

Witam i ja

Anetusia78 a w jakim sklepie pracujesz ja niestety tez zawsze myslalam ze jak skoncze studia to będzie super ale się myliłam powiedziałam jednej z koleżanek i nie pozwala mi podnosić ciężkich rzeczy

a L4 ciążowe jest tak samo płatne jak zwykle L4 czy 100%

zaraz musze moja mala do przedszkola budzic i będę dzwonic do gina czy mogę dzisiaj przyjść

Ja w biedronce a chorobowe ciążowe płatne jest 100% ja tak miałam w tesco jak pracowałam w ciąży z Pati do dzioś jestem wdzięczna Ewie ale ile ktoś może robić za ciebie wiec tu bez wachania poszłam na l4 i z tego co słyszę nikt nie mówi zeżle zrobiłam:-)

reklama
Mnie dzisiaj od kawy odrzuciło :szok:
Do tej pory piłam kilka dziennie, a dzisiaj robiłam 2 podejścia i 2 kubki wylałam :p
W ogóle mi nie smakuje.
I w ogóle chodzę głodna jak wilk cały czas.
Na obiad objadłam się spagetti i zaraz za robienie sałatki się zabieram :D

Witaj w klubie ja też od kawy stronię jak nigdy nawet rozpuszczalna mi nie wchodzi:no:a piłam oporowo nawet zamias cherbaty

Do góry