reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

reklama
my już po treningu i wizycie u tesciow :-)

teraz lezymy już w piżamach od dzisiaj zaczeli mi grzać grzejniki pewnie to tylko takie napełnianie ale już tak fajnie cieplo w mieszkaniu jest ja to zawsze mieszkałam w domku wiec sama sobie paliłam a teraz musiałam czekac az miasto mi zapali :-)

ania aneczka-no to ładnie betka przyrasta:-)Natuszka-wracaj do zdrówka szybciutko:-)Żaba-gratuluję,ja wizytę pierwszą mam jutro..Perełka-ja też dziś ruskie pożarłam,nie wiem ile ale duuuużo i jeszcze bym zjadła jakby były:-)wogóle to strasznie dużo jem..jak tak mdalej pójdzie to przytyje 10 kg w pierwszym trymestrze:szok:

a u mnie się pojawily problemy z zapachami dzisiaj wogole jak robiłam kolacje to mi było niedobrze na sam widok no ale cos trzeba jesc

zaraz ide spac dzisiaj nie miałam drzemki po pracy i padam już jutro na szczęście wolne mam

Prawie umarłam ze śmiechu czytając Wasze przygody z tabletkami dopochwoowymi :cool2: i faksem :-D

Przypomniało mi się jak chciałam się daaaawno temu przysiąść w hotelu w restauracji do szwedzkiego stołu... :cool2: :-D (skąd miałam wiedzieć że te krzesła stoją tam przez przypadek) :-D

Mnie dzisiaj się śniło że mój mąż mnie zdradza... :-( 3 raz w życiu miałam taki sen... 1 raz w ciąży z córcią, 2 raz w ciąży którą poroniłam i teraz 3 raz... :-(

Super że po wizytach ok!!

A tym co mają je jutro powodzenia!! :-)

Paulinka gratuluję bliźniaków!! :-D

Eweklinka o przytulanki zapomniałam zapytać lekarza i póki co się wstrzymujemy bo się obawiam... :-(

U mnie na obiad sosik, miesko, ziemniaczki i czerwona kapusta, mniam.

Ania gratuluję przyrostu bety!! :-)

Uciekam poczytać z córcią i szykować ją do spania, zajrzę do Was jeszcze później...

Edit:
Wiedziałam że o czymś zapomniałam. Dużo zdrówka dla chorujących!!

Ostatnia edycja:
Po pracy pojechaliśmy do włoskiej kanjpki i zjedliśmy pyszną pizze :D
Potem wzieliśmy młodego do sklepu ze zwierzątkami i w ramach prezentu urodzinowego wybrał sobie chomiczka :)

żaba, natuszka witajcie i gratulacje :)
KPe007 to normalne, że obawiasz się przed pierwszą wizytą :) Ja w ciąży synkiem też miałam stracha przed.. że coś nie będzie tak albo, że lekarka powie, że ciąży nie ma tylko moja psychika spłatała mi figla... ale zobaczysz wszystko będzie w porządku :)
ania-aneczka piękny skok bety :)

znowu się z M pokłóciłam... przeziębił się mega, ale MUSI iść na spacer w deszczu z psem i cały czas mi truje, że pojedzie spać do swoich rodziców, bo boi się, że mnie zarazi... i co ja mam zrobić? jak sobie pójdzie to ja spać nie będę już na pewno...

reklama
Nadzieja, mój mąż też mocno przeziębiony i zakatarzony. My z fasolinką na razie się ładnie trzymamy i wcale nie ograniczamy kontaktów jakoś szczególnie. Jak nie chce Cię zarazić, to może zaproponuj spanie w innych łóżkach, ja też bym nie chciała zostać sama na noc z takiego powodu :no:

Do góry