reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

Ja sie czuje alej fatalnie. Musialam wziac Apap bo mi glowa pekal. Leze w lozku i wstaje tylko na siku :(
Madziulek dopisalam Cie:)
Czekam na reszte dziewczyn bo jeszcze sporo brakuje:)

U mnie rano była masakra z głową. Od 4 nie mogłam z bólu spać. Spróbuj kawke wypić bo może to od ciśnienia i posmaruj skronie amolem... Trzymaj sie :-*

reklama
Hej Dziewczyny;) ja mam okorpne dni - trzeci dzien czuje sie fatalnie- łomocze mi serce, jest mi slabo i wymiotuje- wczoraj idac do znajomych myslam ,ze bede haftowac w krzaki bo nie bylo gdzie indziej - naszczescie pomoglo troche coli- o zbawienie moje inaczej to pewnie przechodnie mieliby niezly ubaw!~..

Ja natomiast jestem dzisiaj czwarty dzień z kolei w pracy (każdy po 11 godzin) i dzisiaj zasypiam. Rano ledwo wstałam. Teraz trzęsą mi się ręce, nie mam pojecia z jakiego powodu, bo chyba jeszcze nigdy tak nie miałam... Jeśli chodzi o mdłości to pojawiaja sie raczej wieczorem (wg. naszych polskich zabobonów oznacza to że będzie chłopiec ;-)). Jutro na szczęście dzień wolny. a we wtorek wizyta u lekarza. Juz nie moge sie doczekac. Mam ogromną nadzieje że będzie wszystko dobrze i że usłysze upragnione serduszko. Będzie to najcudowniejszy dzien w moim życiu.

Giovana moja frend miala wiczorne wymoty i urodzila core;-)
Kasia ja nie spradzam..
Stazi wspolczuje wymiotow;/
Lena naj dla Tomeczka:-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny mam nadzieje że mnie przyjmiecie! także i u mnie zaświeciło słoneczko i w 7 cyklu starań wreszcie zobaczyłam II kreseczki. Jestem prze szczęśliwa, wizytę mam dopiero 9.10.2013 już się nie mogę doczekać. pozdrawiam was serdecznie

KASIU ja nie sprawdzam ;-)

GIOVANA ja miałam i poranne, i nocne ;-) i mam męskiego Mrówka :tak:

ależ mnie ten mój ciołek ślubny wkurzył :wściekła/y: oznajmił mi, że nie będzie siedział ze mną na meczu, że chce ze swoimi kumplami ... noooo, poczułam się zajebiście :-( wszyscy mamy bilety na ten sam sektor, ba nawet na ten sam rząd ;-) od początku sezonu mamy te miejsca :wściekła/y: a on chce iść na inny sektor... doradziłam mu łaskawie by dla swojego dobra jednak siedział przy mnie i Mrówku ;-) jeśli nie usiądze ... no cóż, zemsta będzie bardzo słodka ;-) :tak:
gdyby mi tak powiedział w momencie zakupu biletów, to bym w ogóle zastanawiała się czy nie lepiej zostać w domu i przed tv spędzić ten wieczór :sorry: uwielbiam żużel, uwielbiam nasz falubaz, ale uwielbiam to wszystko w połączeniu z moim mężem, a nie obcymi ludźmi ... no i kurczę zebrało mi się na płacz :-D hormony ;-)
dodam, że przy swoim bracie traci ten mój ciołek rozum i się robi taki jakiś ... egoistyczny, męski paskud :confused2: wkurza mnie to niesamowicie, tyle razy mówiłam mu, że nie lubię takiego zachowania ...

reklama
Dziewczyny - jeszcze jedno pytanie: kiedy powinno być widać pęcherzyk ciążowy na usg? Kiedy Wy w tej lub poprzednich ciażach zobacyzłyście po raz pierwszy? Czy któraś z Was miała tak, że w 5 tyg jeszcze nie było wiadać, a potem bylo ok?

Do góry