reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

Szkola13 ja też mam dzisiaj chęć na ogórkową i zaraz sie za nia zabieram ;-)
Ja też przeprowadziłam sie rok temu i idac piewszy raz do ginekologa modliłam sie zebym trafila na normalnego czlowieka. I udało się :) Pan dokto bardzo mily, zawsze mi wszystko doładnie tłumaczy i trzyma za mnie kciuki żeby tym razem było wszystko w porządku :tak:

reklama
iwonaimaj- wsoplczuje przez 18 lat swojego zycia mieszkalam w bolku na 3 pietrze bez windy to masakra byla :) latalam w te i spowrotem terraz mieszkam w domku i powiem ci ze gore jedno pietro wyzej mi sie niechche tak sie rozleniwilam :p wiec na gore ide tylko spac i posprzatac :D czyli ograniczam sie do minimum heheh

Cześć dziewczyny :) kilka dni nie byłam na bieżąco i tyle naprodukowałyście :)

Byłam dziś u lekarza, tak się cieszyłam, że poznam dokładny termin porodu i, że w końcu zobaczę kogoś:cool: na tym usg, bo ostatnio nie było widać zarodka, a tu się okazuje, że w gabinecie usg już nie ma i dostałam skierowanie na za tydzień do szpitala buuu :( i znów cały tydzień czekania ...

Poza tym dostałam skierowanie na te wszystkie podstawowe badania i kazał na toksoplazmoze i cytomegalię zrobić z własnej kieszeni.
I zapisał 3 opakowania Duphastonu, Bo jakiś śluz 'brunatny' zauważył ...
Mam nadzieję , że wszystko będzie ok.

Re:Iwonaimaja ja jestem z Sosnowca więc do Tychów miałabym kawałek :) ale może znasz jakiegoś dobrego z K-c??

Ostatnia edycja:
No mnie szlak chyba trafi wszyscy mają badania tylko ja nie:( Jak ja mu powiedziałam że mam brunatny śluz to nic nawet nie powiedział:( Mam nadzieje że do 7 wytrzymam i jak pójdę do mojej ginki to mi powie co i jak i zobaczę w końcu serduszko bo to będzie 10 tydzień, znaczy dzisiaj już było ale mi nie pokazał:wściekła/y:

Dziewczyny, chyba padnę, mam ciśnienie 84/60, w głowie mi się kręci, ledwo po domu łażę.. Oczywiście serducho nadrabia pulsem 110 .. To ciśnienie mnie wykończy. A tu w domu pusta lodówka, mąż w pracy prawie do wieczora a ja się boję z domu wyjść :(((((((((

I jeszcze jedna rzecz, która nasunęła mi się z innego wątku: otóż mam totalną awersję do pigułek. Normalnie cofa mnie na sam widok a jak przełykam- stają mi w gardle. Nie wiem jak łykać leki, które muszę a mam ich sporo. Rano i wieczorem po 5 tabletek !!!!!! Zamykam oczy jak łykam, popijam dużo i nic...awersja jest tak silna, że niektórych parę razy nie wzięłam !!! Co robić?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry