Na początku witam nowe mamusie i tatusia :-) I oczywiście trzymam mocno kciuki za wizyty. Moja juz jutro

Tak długo na nia czkałam i w końcu się doczekałam.
Dzisiaj w końcu odpoczywam. Co do budzika to tez zawsze włączam drzemke, a później wszystko w pośpiechu. Odkąd dowiedziałam się o ciązy mogłabym spac 24 h/ dobe. Dzisiaj obudzilam się o 10. Oczy napuchniete

ledwo otworzyłam, żeby sprwadzic która godzina (oczywiscie byłam przekonana że jest nie pozniej niz 7).
Problemy z jelitami... czyzby dopadło nas wszystkie na raz? U mnie wczoraj pojawiły sie rewolucje żołądkowe. na szczescie jak do tej pory była to jednorazowa nieprzyjemność.
Z objawów ciągle pozostaja mdłości i ogromne piersi

ulubiona pozycja do spania i odpoczynku na kolejne 8 miesiace pojdzie w odstawke, co oznacza, że juz sie nie wyspie tak jak przed ciążą?

Wczoraj o 22 miałam przeogromna ochote na ogorki kiszone. I nie uwierzycie.. Mój mąż wstal z łóżka, ubrał się i poszedł do piwnicy po przepyszne ogórki od teściowej :-) Cudowny mężulek stara sie zrozumiec potrzeby, ostatnio dość upierdliwej żonki

Za oknem piekna złota jesień. 16 stopni, żółte listki powoli opadaja na ziemie... Czekam tylko az mąż wróci z pracy i porywam go na pierwszy jesienny spacer